(16-03-2026, 01:34 AM)Pe27' Έγραψε: Είναι αντικειμενική αλήθεια να το λέω διότι ξέρω πως δε έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο να γράφεις κριτικές , όταν γράφεις είναι είτε επειδή το οφείλεις σε κάποιο ff που εξαργύρωσες είτε επειδή έχεις κάτι πολύ ουσιώδες να πεις καλό ή κακό . Και τέλος ξέρω ότι για να γράψεις τη όποια κριτική γράψεις είναι αποτέλεσμα σοβαρής μελέτης που μπορεί να σου πάρει και μια βδομάδα γιατί δε γράφεις για να γράψεις αλλά μελετάς τη κάθε παράγραφο σαν να δίνεις έκθεση σε πανελλήνιες . Και αυτό το κάνεις ίσως μόνο εσύ εδώ μέσα οπότε από μόνο του όπως το περιέγραψα σημαίνει πως ότι διαβάσει κανείς από σένα είναι νόμος ..
Όσο για τη Ρωσίδα ξέρεις ότι οι συνθήκες έχουν το συγκεκριμένο γραφείο σαν τελευταία επιλογή και έχω δεκάδες προτιμήσεις πριν πάρω από εκεί . Αλλά ποτέ δε λέω ποτέ και δε ξέρω πως θα μου τη βαρέσει τη όποια μέρα έχω καυλες να ψωνίσω
Εντάξει τα παραλές... 2 ώρες περίπου παίρνει, αφού έχω αφιερώσει άλλο λίγο κάποια στιγμή πριν (κανένα βράδυ συνήθως) για να ρίξω ό,τι θυμάμαι σε ένα αρχείο.
Επίσης, υπολογίζεις ότι δεν μπορώ να κουμπώσω στο φόρουμ από εταιρικό δίκτυο, ούτε βέβαια και να γράψω κριτική στο κινητό...
Υ.Γ. Άσε τις παπαριές και πάρε τη Ρενάτα!!!