Φήμη: 32899
(03-04-2025, 05:26 PM)Pe27 Έγραψε: Και εγώ νιώθω λίγο αδικημένος είναι η αλήθεια γιατί δε το έκανα επίτηδες με το σκεπτικό ότι έβλεπα τόσους να το κάνουν και δε είχε τιμωρηθεί ποτέ κανείς ή γίνει παρατήρηση δημόσια . Οποτε θεωρούσα ότι δε έκανα τπτ κακό τη δεδομένη στιγμή . Και θεωρώ ότι εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητα πάνω μου σε σχέση μάλιστα με άλλα μέλη που ασχολούνται και λιγότερο . Δε το λέω για τη νίκη έτσι και αλλιώς από όταν γράφτηκα μια φορά έχω κερδίσει μόνο και ας είναι καλά και δυο μέλη που μου προσέφεραν πάσα . Το ηθικό είναι και μόνο θεωρώ ότι αδικήθηκα και ίσως τιμωρηθώ και περισσότερο τώρα επειδή είπα τη γνώμη μου . Απόδειξη όμως ότι δε τα κάνω όλα για τους διαγωνισμούς είναι ότι πόσταρε κανονικά ότι μπορούσα αυτή τη βδομάδα αν και τιμωρημένος . Και το ίδιο θα κάνω και τώρα αν αποκλειστώ πάλι επειδή παραπονέθηκα .
μα δεν νομιζω προς επισκευη 27 να σου ειπε κανενας που να βαζεις ή να μην βαζεις κριτικες
κι εγω εβαζα παντου
και δεν μου εκαναν ποτε παρατηρηση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(03-04-2025, 11:53 PM)geroksouras Έγραψε: προς επισκευη 27
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 59167
04-04-2025, 08:39 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 04-04-2025, 08:39 AM από Sniper.)
Σε μεγάλο βαθμό, όταν είναι αρκετές και/ή όταν αυτός που γράφει έχει καλή κριτική εκεί που και εγώ έχω περάσει καλά.
Πιο χρήσιμες όμως είναι στην αποφυγή φόλας.
(03-04-2025, 11:50 PM)old admin Έγραψε: να ξεκαθαρισω οτι δεν απογορευετε να βαλετε τις κριτικες σας οπου εσεις νομιζετε
αλλα @TOMCRUISE αν νομιζεις οτι εκει τα γραφεια θα σε προσεξουν λιγο καλυτερα πιστευω κανεις λαθος
ευλογη η αποροια του @hijodedios ομως διοτι λεει οτι αναγραφετε κοστος
καλυτερα να το αφηνετε κενο αν δεν θελετε να σας μεμφονται μετα 
Α γεια σου. Εδω βαζουμε κενό στην τιμή ή γραφουμε FF. Εκεί δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό το πεδίο αλλά αν είναι δεν θα έβαζα 150, θα εβαζα 1 ευρώ.
ΥΓ. Έκανες την απορία διάρροια +1 από μενα.
(04-04-2025, 12:39 AM)Pe27 Έγραψε: Δεν αποκλειστικά για αυτό φίλε . Τιμωρήθηκα γιατί στο νήμα του διαγωνισμού ασυναίσθητα απάντησα στον
@TOMCRUISE που μου είχε αναφερθεί ονομαστικά .
κι εγω γιατι ανακοινωσα νικητη
χαζοι οι οροι αλλα σεβαστοι
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(04-04-2025, 10:14 AM)geroksouras Έγραψε: κι εγω γιατι ανακοινωσα νικητη
χαζοι οι οροι αλλα σεβαστοι
και ο
@gpd δεν εφαγε μια εδβομάδα για το σπαμ στα νηματα διαγωνισμών ?
04-04-2025, 10:32 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 04-04-2025, 10:32 AM από geroksouras.)
(04-04-2025, 10:21 AM)hijodedios Έγραψε: και ο @gpd δεν εφαγε μια εδβομάδα για το σπαμ στα νηματα διαγωνισμών ?
ναι μονο μια εβδομαδα δυστυχως