18-05-2023, 04:15 PM
(18-05-2023, 11:12 AM)Sexmaniac Έγραψε: Άλλη μία πρόταση επί των νέων κανονισμών είναι η ακόλουθη:
Εκείνοι οι χρήστες που φτάνουν τις συνολικά 300 (!) κριτικές, να έχουν έναν περιορισμό στις μάξιμουμ τρεις κριτικές ανά μήνα. Ασχέτως δηλαδή με τον περιορισμό της μίας κριτικής ανά κοπέλα ανά μήνα.
Ο λόγος είναι, ότι ίσως μετά από τόσες κριτικές να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης από τα γραφεία, καθώς είναι καλοί πελάτες.
Συζητήθηκε αυτό έμμεσα και στο τμήμα του νήματος που μεταφέρθηκε, καθώς διατυπώθηκε εκεί η θέση, ότι ορισμένοι παίρνουν κρυφά εκπτώσεις, εφόσον ανεβάζουν θετικές κριτικές, και εφόσον δεν κάνουν θέμα με φορολογικές αποδείξεις για την παροχή των ερωτικών υπηρεσιών σε τέτοιο εύρος.
φίλε με πολύ καλή πρόθεση το γράφω
τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις ή έχεις κόλλημα με κάποιο μέλος που το φωτογραφίζεις συνέχεια;
Δηλαδή εγώ που παίρνω 1 στο τόσο να έχω την απαίτηση να μου φερθούν το ίδιο στο κέντρο με έναν που χαλάει 1-2-3 χιλιάρικα το μήνα;
Εσύ αν έχεις μαγαζί ότι να΄ναι θα κλάσεις τον καλό σου πελάτη για κάποιον που θα έρθει πρώτη φορά
Συγνώμη αλλά είσαι εμμονικός ΚΑΙ κουραστικός
Κι όσον αφορά της αποδείξεις τα παράπονα σου στο κράτος

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

old admin aka παλιοδιαχειριστής

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)