Φήμη: 32916
(13-05-2023, 02:08 PM)bigmountain89 Έγραψε: Και για αυτό εγώ τους μισώ.
Υψηλή βαθμολογία θα της βάλω επειδή το αξίζει, όχι επειδή τσίμπησα έκπτωση. Όχι ευχαριστώ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Rachel your angels που ναι μεν γαμιέται καλά αλλά συμπεριφορά άστα βράστα και για αυτό έφυγα στο μισάωρο.
Rchel κακη συμπεριφορα;;;;;;
εμενα μονο μεζε δεν μου εβγαλε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(13-05-2023, 02:20 PM)bigmountain89 Έγραψε: ΝΑΙ.
Σε απλούς πελάτες ναι.
αγγελους εχω παρει πολυ λιγες φορες για να θεωρουμε πριμιουμ πελατης
να ελεγες απο αλλα γραφεια να καταλαβω την λογικη σου
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 3114
Να βαθμολογείτε σύμφωνα με τις φωτό τις κοπέλας που έχει σε σχέση με τη πραγματικότητα και τις υπηρεσίες που αναγράφονται σε σχέση με το ραντεβού...
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες... αυτοί είναι οι κοινοί παρανομαστές στις κριτικές
(14-05-2023, 12:39 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Και δεν μου λες, γιατι κανεις δεν μου απηντησε, οι φωτο ειναι πραγματικες; Το προσωπο της ειναι αντπροσωπευτικο; 
εκτος απο 2 οχι
εχει ταταρικα χαρακτηριστικα
εγω εγραψα πια θεωρω οτι ειναι δικια της
μου την εδειξε κιολας χωρις το φωτοσοπ στο κουνητο της