Φήμη: 18285
Το ιδανικό ραντεβού
... για να κάνεις σχέση δεν πρέπει να έχει σεξ στο τέλος της ημέρας αλλιώς δεν την παίρνεις στα σοβαρά.
... για ξεπέτα είναι να καταλήξει σε ξέσκισμα
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(03-03-2024, 09:46 PM)katafygios Έγραψε: το ιδανικο ραντεβου ξεκιναει με καλη μασα πρωτα γιατι νυστηκο αρκουδι δεν χωρευει
μετα τα μπριζολιδια σιγα μην πας να γαμησεις μετα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(04-03-2024, 02:46 PM)geroksouras Έγραψε: μετα τα μπριζολιδια σιγα μην πας να γαμησεις μετα 
σωστό κι αυτό εγώ είμαι για ύπνο μετα
(04-03-2024, 02:52 PM)hijodedios Έγραψε: σωστό κι αυτό εγώ είμαι για ύπνο μετα
ε μα!!!!
αν και πλεον εχω να παω κανονικο ραντεβου
ουυυυυυυυυ
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 11084
Ωραία κουβέντα! Φαγητό ποτο σεξ με όλα μέσα και μετά ύπνος μόνος μου
(04-03-2024, 03:05 PM)geroksouras Έγραψε: ε μα!!!!
αν και πλεον εχω να παω κανονικο ραντεβου
ουυυυυυυυυ
Ραντεβού έχω να πάω πάνω από χρόνο και εγώ. Το έχω ρίξει στα πάρτι με συλλόγους διάφορους σε φάση μασκε, κοπές πίτας και μαλακίες τέτοιες με χορούς και ζωντανές ορχήστρες ή dj. Πάντα φαγωμένος πάω, ελάχιστο κρασί και εκεί πάνω στους χορούς όλο και κάποια πεταχτούλα θα εμφανιστεί που να ψάχνεται...
(04-03-2024, 03:10 PM)hijodedios Έγραψε: Ραντεβού έχω να πάω πάνω από χρόνο και εγώ. Το έχω ρίξει στα πάρτι με συλλόγους διάφορους σε φάση μασκε, κοπές πίτας και μαλακίες τέτοιες με χορούς και ζωντανές ορχήστρες ή dj. Πάντα φαγωμένος πάω, ελάχιστο κρασί και εκεί πάνω στους χορούς όλο και κάποια πεταχτούλα θα εμφανιστεί που να ψάχνεται...
λεω κι εγω να αρχισω χορο για την κοινωνικοποιηση
(04-03-2024, 03:13 PM)geroksouras Έγραψε: λεω κι εγω να αρχισω χορο για την κοινωνικοποιηση
Είναι μεγάλο όπλο ο χορός, ειδικά ο παραδοσιακός που έχει πάντα κοψίδι και καρέκλα. Καλά και τα λάτιν μια στο τόσο, αλλά πέρασε η μπογιά μου φύγαν και οι αντοχές