|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 83 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,069
» Τελευταίο μέλος: toumpoukos
» Θέματα φόρουμ: 2,508
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 388,907
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!
|
Φήμη: 60536
Εμείς αερογάμηδες κι ο νικητής χουφτογάμης! Εκτός εάν…
Φήμη: 64698
(Σήμερα, 12:53 AM)Sniper Έγραψε: Εμείς αερογάμηδες κι ο νικητής χουφτογάμης! Εκτός εάν…
Μπα … αφού και στη ανακοίνωση του νικητή ο διαχειριστής τον είπε τυχερό άτυχο .. άρα δε προβλέπεται να το εξαργυρώσει ..
(Σήμερα, 12:59 AM)Pe27' Έγραψε: Μπα … αφού και στη ανακοίνωση του νικητή ο διαχειριστής τον είπε τυχερό άτυχο .. άρα δε προβλέπεται να το εξαργυρώσει ..
Δεν είδα την ανακοίνωση. Κρίμα πάντως…
(Σήμερα, 01:01 AM)Sniper Έγραψε: Δεν είδα την ανακοίνωση. Κρίμα πάντως…
Κρίμα δε είναι για μια νίκη που χάθηκε κρίμα είναι για το γραφείο που έστω και αν δε πήρε ποτέ το παλιό του ρόστερ και αίγλη είχε τη Sasha έστω και για λίγες μέρες . Η συγκεκριμένη ήταν η πιο πιστή δε φαντάζομαι ποτέ να πήγαινε σε άλλο γραφείο σε δικό της κύκλο σίγουρα
Σήμερα, 01:07 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: Σήμερα, 01:07 AM από Sniper.)
(Σήμερα, 01:03 AM)Pe27' Έγραψε: Κρίμα δε είναι για μια νίκη που χάθηκε κρίμα είναι για το γραφείο που έστω και αν δε πήρε ποτέ το παλιό του ρόστερ και αίγλη είχε τη Sasha έστω και για λίγες μέρες . Η συγκεκριμένη ήταν η πιο πιστή δε φαντάζομαι ποτέ να πήγαινε σε άλλο γραφείο σε δικό της κύκλο σίγουρα
Όντως κρίμα, αλλά για το κορίτσι που λες, από τη στιγμή που δεν είμαι στον κύκλο, θα πω… στα παπάρια μου…
(Σήμερα, 01:07 AM)Sniper Έγραψε: Όντως κρίμα, αλλά για το κορίτσι που λες, από τη στιγμή που δεν είμαι στον κύκλο, θα πω… στα παπάρια μου… 
οσο σκεφτεσαι στα παπαρια μου για οποιαδήποτε αξίζει, δε θα μπεις ποτε σε τετοιους κυκλους....
(Σήμερα, 01:10 AM)Pe27' Έγραψε: οσο σκεφτεσαι στα παπαρια μου για οποιαδήποτε αξίζει, δε θα μπεις ποτε σε τετοιους κυκλους....
Αν πιστεύεις πραγματικά οτι είναι θέμα σκέψης και επιθυμίας και όχι γνωριμιών, κινούμαστε σε παράλληλα σύμπαντα.
(Σήμερα, 01:12 AM)Sniper Έγραψε: Αν πιστεύεις πραγματικά οτι είναι θέμα σκέψης και επιθυμίας και όχι γνωριμιών, κινούμαστε σε παράλληλα σύμπαντα.
χαιρομαι που διαφωνουμε οπως παλια.....όσο αδιαφορείς ενοώ δεν αποκτας και τις γνωριμιες που λες... οταν ψαχνειςκαι ψαχνεσαι η μια γνωριμια σε κανει πασα στην αλλη μεχρι να φτασεις στο στοχο σου..
(Σήμερα, 01:16 AM)Pe27' Έγραψε: χαιρομαι που διαφωνουμε οπως παλια.....όσο αδιαφορείς ενοώ δεν αποκτας και τις γνωριμιες που λες... οταν ψαχνειςκαι ψαχνεσαι η μια γνωριμια σε κανει πασα στην αλλη μεχρι να φτασεις στο στοχο σου..
Αυτό με τη διαφωνία το σκέφτηκα κι εγώ και να σου πω μου έδωσε έξτρα κίνητρο να ποστάρω
Στο άλλο που λες, όχι απλά έχω αντίθετη άποψη, αλλά διαφωνώ κάθετα. Δεν αδιαφορώ, απλά δεν σκάω για κάτι που είναι έξω από τις παρούσες δυνάμεις μου. Γενικώς πάντως, ποτέ δε σκάω για κάτι που είναι μακριά ή χαμένο. Σιγά μην οργανώσω και σταυροφορία:…
(Σήμερα, 01:21 AM)Sniper Έγραψε: Αυτό με τη διαφωνία το σκέφτηκα κι εγώ και να σου πω μου έδωσε έξτρα κίνητρο να ποστάρω 
Στο άλλο που λες, όχι απλά έχω αντίθετη άποψη, αλλά διαφωνώ κάθετα. Δεν αδιαφορώ, απλά δεν σκάω για κάτι που είναι έξω από τις παρούσες δυνάμεις μου. Γενικώς πάντως, ποτέ δε σκάω για κάτι που είναι μακριά ή χαμένο. Σιγά μην οργανώσω και σταυροφορία:…
τιποτα δεν ειναι χαμενο αν εσυ δε το αφησεις να χαθει...
|
|
|