Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
(05-02-2020, 11:47 AM)ovelix Έγραψε: Τι έπαθες πάλι??? Ποιός σε πείραξε???
Μου την επεσε μια πρωην γκομενα του τορσκ ρε φιλε....μου ειπε οτι το γαμησι που εφαγε απο κεινον δεν το εχει ξαναζησει ποτε...μολις την αγγιξα με εκανε δρομο....θελει το μορφονιο τον τορσκ πισω....να ανοιχτει νημα παρακαλω με τιτλο "θελω το ρωμαιο μου πισω" και να γραψουν ολες οι γκομενες που εχει παρει....θα γεμισουμε 2 λαδοκολες και 3 ψαροκολες...
(07-02-2020, 01:40 PM)pier garden Έγραψε: Μου την επεσε μια πρωην γκομενα του τορσκ ρε φιλε....μου ειπε οτι το γαμησι που εφαγε απο κεινον δεν το εχει ξαναζησει ποτε...μολις την αγγιξα με εκανε δρομο....θελει το μορφονιο τον τορσκ πισω....να ανοιχτει νημα παρακαλω με τιτλο "θελω το ρωμαιο μου πισω" και να γραψουν ολες οι γκομενες που εχει παρει....θα γεμισουμε 2 λαδοκολες και 3 ψαροκολες...
Εχει 2 πολυ καλα εργαλεια στο Παλαιο Φαληρο , στο Φαναρι της Αφροδιτης . 2 Ξανθα το ενα ψηλο με ωραιο σωμα και το αλλο μιλφακι με ωραια πισω κινηση 40 στο αμαξι αν δεν κανω λαθος
(21-02-2020, 06:19 PM)kontoman24 Έγραψε: Εχει 2 πολυ καλα εργαλεια στο Παλαιο Φαληρο , στο Φαναρι της Αφροδιτης . 2 Ξανθα το ενα ψηλο με ωραιο σωμα και το αλλο μιλφακι με ωραια πισω κινηση 40 στο αμαξι αν δεν κανω λαθος