Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
Από τον μοναδικό παίκτη του Ολυμπιακού που έχω πάρει αυτόγραφο, ό,τι πιο όμορφο έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, μάγος με όλη την σημασία του όρου.
(21-01-2023, 06:19 PM)Score73 Έγραψε: Από τον μοναδικό παίκτη του Ολυμπιακού που έχω πάρει αυτόγραφο, ό,τι πιο όμορφο έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, μάγος με όλη την σημασία του όρου.
Ναι, και πέρα από τη μπάλα, έχει ένα τρόπο να σε κερδίζει καθώς μιλάει. Το έχει το χάρισμα γενικά, και στον Ολυμπιακό μέτρησε όλα εκείνα τα χρόνια άσχημα.
Βγάλαμε τα ματια μας μονοι μας...δικια μας ασιστ στο πρώτο τους γκολ , ενα αυτογκολ...και δυο δοκαρια στο σωστο τερμα αυτη την φορα...για τον προπονητη τι να σχολιασω....σε καθε παιχνιδι αλλους παιχτες παιρνει...αλλα σχηματα κατεβαζει..τρικυμία
Για να χάσουμε σήμερα έπρεπε να πάνε αυτοί ξεκούραστοι, να βάλουμε ένα αυτογκόλ που μπαίνει μία στις 100, να πάρουν πέναλτυ στο 110' και να έχω και δύο δοκάρια, σε μία χάλια βραδιά.
Η ομάδα είναι άρρωστη και κάνει μπσμ, αλλά ακόμη και σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και να κυνηγήσεις ό, τι μπορείς.
Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και εμείς το καλοκαίρι αμολούσαμε αητό, με δύο σοβαρά Μπακ σήμερα και έναν εξτρέμ τύπου Ροντρίγκεζ το είχαμε πάρει το ματς, χώρια που ξεκινάς χωρίς δημιουργικό χαφ, Χάμες Φόρτου πάγκο, με αλχημείες στο δεξί μπακ, την έκανε την μαλακία ο Βρουσάι πάρτο το γκολ.
Το καλοκαίρι πέντε παίκτες από το πάνω ράφι και προπονητής κανονικός, ο Μίτσελ καλός για τεχνικός διευθυντής.