Φήμη: 18285
(30-11-2024, 03:45 PM)bigmountain89 Έγραψε: Πάντως το πόσες κριτικές έχει γράψει κάποιος σε ένα μήνα, δεν λέει τίποτα.
Κάποιοι προτιμάνε πλέον πολλά επαναληπτικά με ήδη δοκιμασμένα κορίτσια, επειδή με αυτές θεωρούν ότι περνάνε καλύτερα.
Εγώ τι να πω που έχω δει αρκετές φορές κάποιες συγκεκριμένες και μόνο 3-4 καινούριες.
Καλα προφανως ισχυει αυτο. Και εγω προτιμω τα επαναληπτικα απο τα κασκαντεριλικια στην ηλικια μου. Δεν βρισκω ομως κακο να μαζευονται κριτικες επαναληπτικες, λεει κατι για την αποδοση μιας κοπελας μεσοπροθεσμα.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32899
(02-12-2024, 01:06 AM)bigmountain89 Έγραψε: Αν η κοπέλα είχε την ίδια απόδοση με την προηγούμενη φορά, τότε θεωρώ ότι μια επιπλέον κριτική είναι αχρείαστη.
Αν είχε εντελώς διαφορετική απόδοση τότε ναι συμφωνώ, μια νέα κριτική έχει αξία.
σε δευτερο ή τριτο ραντεβου μπορει να εχει περισσοτερη οικειοτητα να περασεις πιο wow
ή οπως μου ελεγε μια βιζιτα βαριεμαι τους ιδιους και τους ιδιους νομιζουν οτι τα φτιαξαμε και με κρατανε περισσοτερο και ζητανε παραπανω απο οσα προσφερω
ολα παιζουν το ρολο τους στις κριτικες
Μου ηρθε ετσι ιδεα και για καινουριο νημα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(02-12-2024, 01:06 AM)bigmountain89 Έγραψε: Αν η κοπέλα είχε την ίδια απόδοση με την προηγούμενη φορά, τότε θεωρώ ότι μια επιπλέον κριτική είναι αχρείαστη.
Αν είχε εντελώς διαφορετική απόδοση τότε ναι συμφωνώ, μια νέα κριτική έχει αξία.
Κοιταξε το να βαλεις 5 κριτικες για την ιδια μεσα σε ενα χρονο ναι θεωρω οτι ειναι πλεονασμος αν δεν εχεις εντοπισει κατι διαφορετικο. Αλλα το να βαλεις δευτερη μετα πχ απο ενα χρονο απο την προηγουμενη ακομα και αν η αποδοση ειναι ιδια, δειχνει σταθεροτητα, σοβαροτητα και δινει αξία στην κοπελα για μενα.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.