Φήμη: 849
...λοιπόν κύριοι...έχω να κάνω μία πρόταση...
...δεν ξέρω αν κάνω καλά που θα την γράψω σε αυτό το νήμα...αλλά αν κάνω λάθος...εκτιμώ ότι τα παλαιότερα μέλη θα με διορθώσουν...
...προτείνω...να ανοίξει καινούργιο νήμα...στο οποίο να μπορούμε να γράψουμε κριτική για κάποια κοπέλα...χωρίς να γράψουμε το όνομα της!!...
...να ξεκινήσει παρακαλώ η..........διαβούλευση!!!...xexexe!...
Φήμη: 18285
(30-11-2024, 01:16 AM)WHATABOUTFUCK Έγραψε: ...λοιπόν κύριοι...έχω να κάνω μία πρόταση...
...δεν ξέρω αν κάνω καλά που θα την γράψω σε αυτό το νήμα...αλλά αν κάνω λάθος...εκτιμώ ότι τα παλαιότερα μέλη θα με διορθώσουν...
...προτείνω...να ανοίξει καινούργιο νήμα...στο οποίο να μπορούμε να γράψουμε κριτική για κάποια κοπέλα...χωρίς να γράψουμε το όνομα της!!...
...να ξεκινήσει παρακαλώ η..........διαβούλευση!!!...xexexe!...
Μπορεις να ανοιξεις ενα νημα ανωνυμες κριτικες ή να γραψεις στις ιστοριες
αλλα προσωπικα δεν βλεπω σε τι θα χρησιμευσει.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(29-11-2024, 08:39 PM)WHATABOUTFUCK Έγραψε: ...ρε σεις...μην σπρώχνεστε!!...είπαμε...δεν θέλω κώλο!!...την Ηetaira θέλω!!... 
που ειναι ο γατος; οεο;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 5933
30-11-2024, 03:45 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 30-11-2024, 03:46 PM από bigmountain89.)
Πάντως το πόσες κριτικές έχει γράψει κάποιος σε ένα μήνα, δεν λέει τίποτα.
Κάποιοι προτιμάνε πλέον πολλά επαναληπτικά με ήδη δοκιμασμένα κορίτσια, επειδή με αυτές θεωρούν ότι περνάνε καλύτερα.
Εγώ τι να πω που έχω δει αρκετές φορές κάποιες συγκεκριμένες και μόνο 3-4 καινούριες.