17-02-2026, 07:29 PM
(17-02-2026, 04:41 PM)Mourgas Έγραψε: Σε σένα τι είχε κάνει ;
Την είχα πάρει από το τότε γραφείο της που δε θυμάμαι ποιο ήταν (έπαιρνα πρώτη φορά και ειπα να τους δοκιμάσω)
Είχε συμφωνηθεί καταρχήν dress code μου είπαν από το γραφείο να το επιβεβαιώσουμε τη μέρα του ραντεβού (το είχα κλείσει τρεις μέρες πίσω ) επιβεβαιώθηκε δύο φορές
Ήρθε με κάτι αθλητικά και κάτι παντόφλες παραλιας Φλεβάρη μήνα τελείως αντικατλωτικα λες και έβγαινε από το μπάνιο της άβαφη σα πρόσωπο δε μαρεσε καν ήταν σα γυφτοφατσα αλλά όλα αυτά τα προσπέρασα και είπα να της δώσω τη ευκαιρία της . Δε πρόλαβα να κάτσω στο καναπέ και πήγε μόνη της σε ένα mini bar που έχω και χωρίς να με ρωτήσει έπαιρνε μπουκάλια και άνοιγε μασώντας τσιχλόφουσκα δυνατά και πίνοντας ήδη κούπα (ψηλό ποτήρι) μια βότκα που μου έχει φέρει δώρο βίζιτα αλλού γραφείου από εξωτερικό . Το θέμα δε είναι ότι ήπιε αλλά ότι τα έκανε όλα μόνη της με ένα πολύ μάγκικο στυλ και τουπέ όταν της ανέφερα για το ντύσιμο λέει ε ναι μου το παν ε και τι έγινε που τους είπα ναι (τους κάλυψε) τέλος πάντων το όλο της στυλ ήταν πολύ τουπέ και μαγκιά κλανια δε τη έδιωξα για το ντύσιμο αλλά ήταν βέβαιο ότι αν συνεχίζαμε δε θα πηγαίναμε καλά … και είναι η μόνη φορά που έχω διώξει κοπέλα από τη αρχή της συνάντησης . Έδωσα νομίζω 20 για το οδηγό

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)