Φήμη: 18285
12-01-2024, 04:13 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 12-01-2024, 04:15 PM από hijodedios.)
Μία περίπτωση στα 80 + 20 για ελευθερο στοματικό. Ένα κορίτσι 26-27 χρονών αματούρι από επαρχία, μελαχροινό με φουντωτό μάλλι. Το σώμα αχλαδόσχημο με λίγο ανοικτή περιφέρεια αλλά με μέτρια χαλάρωση σε κοιλιά και μπούτια, χρειάζεται γυμναστική. Το στήθος πολύ ωραίο και σφικτό 3άρι, πρέπει να έχει κάνει κάποια δουλίτσα η οποία είναι πολύ καλή. Το πρόσωπο είναι μεν συνηθισμένο αλλά καλό, δεν έχει κάτι άσχημο. Το στοματικό της πολύ καλό με πέρασμα από όλη την περιοχή. Καλός χαρακτήρας και ευδιάθετη, δεν βιάζεται, περνάς ένα γύρο άκοπα και ευχάριστα.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 25649
αννα πιπινακι μαρινα 60 χριστινα αξιζουν. μαρινα 60 ειναι στα 60
Η παρακάτω αγγελία ανήκει σε γραφείο ασχέτως του τι γράφει και του τι εικόνες δείχνει.
Υπάρχει μια ρωσιδούλα λοιπόν εκεί με το όνομα Ντανιέλα κάπου 26-28 χρονών. Το σώμα είναι μοντελέ ύψος στο 1,70+ και περίπου 50 κιλά, αλλά ελαφρώς ταλαιπωρημένο από 2 απανωτές εγγυμοσύνες που σημαίνει χαλαρότητα σε κοιλιά και στήθος (το οποίο το πολύ δυάρι να είναι). Πέρα τούτων βλέπεις ένα πανέμορφο κορίτσι που δυστυχώς θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Πολύ καλό στοματικό και η θέα στα 4 φοβερή. Η τιμή είναι κλάσικ των αγγελιών στα 80+20 ελευθερο στοματικό.
Φήμη: 1365
Εχασε αρκετο value με αυτη την αυξηση
(19-01-2024, 11:07 PM)P.vim Έγραψε: Αρα η αγγελια για ελληνιδα ειναι φακε ?
Εμεις τι θα ζητησουμε την ελληνιδα που λεει η την ρωσιδα ντανιελα ??
Θα ζητησεις την Ντανιελα
Οι πιο πολλές αγγελίες σε αυτα τα σάιτ είναι fake. Χρειάζονται πολλά φίλτρα και αναζητήσεις βάση του τηλεφώνου μήπως και εντοπίσεις αν είναι προσωπικές οι αγγελίες ή από γραφείο και δεν το καταφέρνεις και πάντα. Αυτές που έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ τις έχω πάρει, επίσης έχω φάει και πολλές φόλες που προφανώς δεν αναφέρω.