Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή


Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 34 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,812

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Νεος Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα για επικίνδυνη οδήγηση -Δεν είχε δίπλωμα και πινακίδες, έτρεχε και είχε πιει
20/11/2025  09:51
Στη σύλληψη της Δημήτρας Ματσούκα προχώρησαν αργά χθες το βράδυ άνδρες της Τροχαίας, για παραβάσεις του ΚΟΚ, στη Βουλιαγμένη.
H ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 23:40, κινούνταν σε δρόμο στην περιοχή της Βουλιαγμένης με ταχύτητα διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο και συγκεκριμένα με 97 χλμ. την ώρα σε περιοχή που το όριο είναι τα 50 χλμ
Δήμητρα Ματσούκα: Δεν είχε δίπλωμα και πινακίδες
Επιπλέον, στον έλεγχο που της έγινε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, καθώς της είχε αφαιρεθεί στις 10 Οκτωβρίου, και το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες, καθώς είχαν αφαιρεθεί πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, για παράνομη στάθμευση σε κίτρινη διαγράμμιση.
Βρέθηκε θετική στο αλκοτέστ
Επίσης, στο αλκοτέστ που έγινε στη Δήμητρα Ματσούκα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Συγκεκριμένα η πρώτη μέτρηση έδειξε 0,42 mg/l και η δεύτερη 0,38 mg/l, ενώ το όριο είναι 0,25 mg/l.
Οδηγείται στο αυτόφωρο
Η ηθοποιός συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 290Α του ΠΚ «Επικίνδυνη Οδήγηση», για «Στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης», «Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης» και «Στέρηση πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας».
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Καλα να παθει αν κανει μαλακιες
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Νέο fast and the furious θα βγει
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
(20-11-2025, 03:31 PM)Brantki Έγραψε: Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ


Οι κάμερες έπιασαν τον Τσιτσιπά να τρέχει με τη Lotus του με 210 χλμ. στην Αττική Οδό - Του πήγε ψηφιακά το πρόστιμο
Ο 28χρονος τενίστας ήταν από τους πρώτους που παρέλαβαν ψηφιακά το πρόστιμο μέσω gov.gr καθώς καταγράφηκε από τις νέες «έξυπνες κάμερες»
Takeaways
by Protothema AI
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο, λόγω υπέρβασης ταχύτητας 210 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό.
Ξεκίνησε η αποστολή ψηφιακών κλήσεων μέσω gov.gr για παραβάσεις που καταγράφονται από νέες «έξυπνες κάμερες».
Οι δέκα πρώτες κάμερες έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικές λεωφόρους και κομβικά σημεία για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
Οι παραβάτες θα λαμβάνουν αυτόματα όλες τις λεπτομέρειες της παράβασης και το ποσό του προστίμου στην ψηφιακή τους θυρίδα στο gov.gr.
Η νέα διαδικασία αυτοματοποιείται μέσω ειδικού λογισμικού αναγνώρισης πινακίδων, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και τον χρόνο πληρωμής.
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Στέφανο Τσιτσιπά που καταγράφηκε από τις νέες «έξυπνες κάμερες» που υπάρχουν πλέον στους δρόμους με τα πρόστιμα να αποστέλλονται απευθείας μέσω του gov.gr.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τενίστας πιάστηκε από τις κάμερες να τρέχει με 210 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό οδηγώντας το πολυτελές Lotus που διαθέτει στην κατοχή του. Φυσικά ξεπέρασε κατά πολύ το όριο της ταχύτητας και έγινε από τους πρώτους που παρέλαβαν ψηφιακή κλήση από το gov.gr. Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να του αφαιρεθεί και το δίπλωμα για ένα χρόνο.
Από τη Δευτέρα έχουν αρχίσει να αποστέλλονται οι πρώτες ψηφιακές κλήσεις αυτόματα μέσω του gov.gr στους οδηγούς που καταγράφηκαν από τις νέες «έξυπνες κάμερες». Πρόκειται για τις δέκα πρώτες κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε βασικές λεωφόρους, όπως η Κηφισίας, η Συγγρού και η Βουλιαγμένης, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.
Οι συσκευές αυτές αποτελούν το πρώτο βήμα μιας ψηφιακής μεταρρύθμισης που στοχεύει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Οι οδηγοί που καταγράφηκαν να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα βλέπουν στην προσωπική θυρίδα του gov.gr όλες τις λεπτομέρειες της παράβασης, καθώς και το ποσό του προστίμου.
Η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα, μέσω ειδικού λογισμικού που αναγνωρίζει τον αριθμό κυκλοφορίας, χωρίς να απαιτείται η παραδοσιακή καταγραφή από αστυνομικούς. Ο πολίτης θα ειδοποιείται άμεσα και θα μπορεί να πληρώνει το πρόστιμο ηλεκτρονικά, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία.

Ο πατέρας Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι εκείνος οδηγούσε με 213 χλμ. την Lotus - Αρνητική η στάση της Τροχαίας
Το δικαίωμα ένστασης έχει παρέλθει και θα πρέπει να  παρουσιαστεί ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα έτος, του απάντησε ο διοικητής της τροχαίας
Την ευθύνη για το πολυτελές αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά που εντοπίστηκε από τις κάμερες της Αττικής Οδού να τρέχει με 210 χλμ.  στα τέλη Σεπτεμβρίου ανέλαβε ο πατέρας του, Απόστολος.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Weekend Live», ο Απόστολος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε στις 26 Νοεμβρίου στην τροχαία Αττικής με την απόδειξη ότι πληρώθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ και είπε ότι εκείνος ήταν που οδηγούσε το αυτοκίνητο του γιου του που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και εξέφρασε την πρόθεσή του να παραδώσει το δίπλωμά του.
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα που έχει προκύψει με την κλήση της Τροχαίας, μετά την καταγραφή αυτοκινήτου που ανήκει στον τενίστα να κινείται με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό.  Η Γιουλία Σαλνίκοβα εξήγησε ότι ο γιος της βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αφρική για διακοπές και δεν έχει καν ενημερωθεί για τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το δικαίωμα ένστασης για την κλήση έχει ισχύ επτά ημερών γι’ αυτό και ο διοικητής της τροχαίας ενημέρωσε τον Απόστολο Τσιτσιπά ότι επειδή έχουν παρέλθει οι επτά ημέρες, θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα έτος, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Ποσο πιο ξεφτίλα να γινει ο κακομαθημένος μπούλης τενίστας ; Τι  παράδειγμα δείνει στα νέα παιδιά με τέτοιες συμπεριφορές ;
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Με τον νέο ΚΟΚ πρέπει να χτίσουν παραπάνω φυλακές 
xaxa
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
(30-11-2025, 01:46 PM)Sikelos Έγραψε: Με τον νέο ΚΟΚ πρέπει να χτίσουν παραπάνω φυλακές 
xaxa

Αυτό χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς...
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
(30-11-2025, 02:02 PM)mad_max Έγραψε: Αυτό χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς...

Εννοείται με τέτοιους πολιτικούς απατεώνες και τοσους χιλιάδες λαθρό θα έπρεπε ήδη
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Ενα εξοντωτικό προς τον πολίτη κράτος για κάποιον που δεν φόρεσε κράνος η πέρασε ενα στοπ. 
Αυτοι που κλεβουν ασυληπτα ποσα σε διαφορα μαυρα deal με ολιγαρχες κλπ κουνάνε το δαχτυλο στον ατυχο μεροκαματιαρη για μια απλη παραβαση.
Να φυγετε κυριοι. Να πατε αλλου.
[Εικόνα: mMnjoSKP_o.png]
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Οτι και να λεει ο ΚΟΚ, τα ζωα δεν γινονται ανθρωποι, δειτε ειδησεις για να καταλαβετε
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Μετάβαση στη σελίδα…



[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks