Φήμη: 18285
Του είπα του φίλου να πιουμε ποτάκι για πάρτη μας την περασμένη Πέμπτη και μου ξεφούρνισε ότι την βλέπει την κοπέλα για σοβαρά. Του λέω είσαι σίγουρος μου απαντησε ναι. Μετα μου επρηξε τα αρχίδια καμια ώρα να μου μιλάει για αυτήν και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.
πάει το φριφακ αδερφια
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(02-04-2024, 01:15 PM)zaui69 Έγραψε: μεγαλε προτεινω να κανεις κατι αμεσα ... τουλαχιστον να εχει γνωση ο φιλος σου για τον τροπο που βλεπει την ζωη η κοπελα .. κι ας αποφασισει οτι θελει ..
αυτός 44 και η γκόμενα 36 δεν είναι παιδάκια που δεν ξέρουν τι κάνουν. εφόσον δεν έχουν επισημοποιήσει κάτι ακόμα δεν υπάρχει λόγος πιστεύω.
(02-04-2024, 01:33 PM)zaui69 Έγραψε: αν ειναι φιλος τοτε μια προειδοποιηση ισος βοηθησει ..
ετσι το σκεφτομαι ... τι να πω ?
σε αυτήν την ηλικία οι γκόμενες θεωρώ ότι ψάχνονται ασχέτως αν έχουν σχεση ή όχι. άλλες για μεγαλύτερο κελεπούρι και άλλες επειδή δεν τους έχει γίνει η πρόταση για κάτι πιο επίσημο - από συγκατοίκηση έως γάμο και περιμένουν να κάνουμε κίνηση μέχρι να βαρεθούν. παιζει πολύ αυτό το "που πηγαίνουμε?" και δεν θέλουν να χάνουν χρόνο. το ρολόι τους λέει ότι έως τα 40 μπορούν να κάνουν παιδί και είναι μεγάλος παράγοντας. η συγκεκριμμένη τώρα αν της το πει ο άλλος για πιο σοβαρά παίζει να γίνει και υπόδειγμα συζύγου, δεν ξέρεις ποτέ τι σκατά σκέφτονται.
Φήμη: 14824
καποιες απλα δεν πολυνοιάζονται για τον άλλον και κανουν οτι γουσταρουν
Φήμη: 25651
το ωραιο ειναι να σου την πεσει η μητερα της φιλης σου