(17-01-2023, 02:40 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Δεν εχεις καταλαβει οτι μερικες κοπελες ξεχωριζουν και θελουν δυνατο πηδημα; Αμα την βγαζουν με πιπες συνεχεια τους μενει κουσουρι και εμεις οι Ελληνες βγαζουμε κακο ονομα.
Θα λενε στις φιλες τους, παω Αθηνα να δωσω μερικες πιπες σε μερικα παππουδια και να ξεκουραστω. 
Αυτό είναι σωστό, και το πιάνουν και οι περισσότεροι υποθέτω.
Δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός, ότι το μαλάκα ψάχνουνε κι αυτές, που θα τους κάνει τα κέφια τους, και θα τις πληρώσει κιόλας.
Το ζητούμενο δεν είναι πως θα μείνουν ικανοποιημένες. Συνηθισμένες είναι στον κάθε ανόητο παπάρα που θέλει να τις χρυσώσει για να τους αποδείξει «Κοίτα, τι ωραία που πηδάω εγώ». *lol*
Αυτό που με κόφτει εμένα είναι, πως θα δουλέψουν τα δυο Ευρώ που παίρνουν ανά λεπτό στο δωμάτιο, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Και τις πίπες θα πάρουν, και τα αρχίδια θα γλείψουν, και τα πόδια θα φιλήσουν, και σκληρά θα γαμηθούν, κι αυτό για ώρα κι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, και χωρίς καμιά προθέρμανση, και καθόλου γλειψίματα και προκαταρκτικά δεν θα έχουν, άπαξ και δεν κάνω κέφι εγώ.
Κάποιες δεν θα το βγάζουν και πέρα να ξαναέρθουν. Επειδή βγάζουν τα φράγκα πιο εύκολα αλλού. Δεν τρέχει κάτι. Από πουτάνες άλλο τίποτα στον κόσμο αυτό.
Οι απόψεις διίστανται, υποθέτω, στο θέμα αυτό.