Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Underworldsexmachine7, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 70 δημοσιεύσεις!
(Χθες, 01:28 AM)Tiger21 Έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα, γιατί ο χρόνος ήταν περιορισμένος για εμένα… αλλά τελικά τα κατάφερα
δεν αμφεβαλλα οτι θα τα καταφερνες και ησουν και σε ευκολο γραφειο στη συννενοηση τουλαχιστο στη βαρδια τη τηλεφωνικη που σε εξυπηρετησε.. γιατι σε αλλη βαρδια μπορει τα πραματα να ηταν αλλιως ...
(Χθες, 01:28 AM)Tiger21' Έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα, γιατί ο χρόνος ήταν περιορισμένος για εμένα… αλλά τελικά τα κατάφερα
Άντε μπράβο, γιατί θα μας τρελάνουν με τη "μαγκιά"! Πες παίκτη μου ότι σου πήγε το σκατό στην κάλτσα για να προλάβεις!
Αποκάλυψέ μας πού έγραψες την κριτική; Στην πρωινή "κατάθεση"; Στο lounge; Μέσα στο αεροπλάνο;
(Χθες, 02:01 AM)Sniper Έγραψε: Άντε μπράβο, γιατί θα μας τρελάνουν με τη "μαγκιά"! Πες παίκτη μου ότι σου πήγε το σκατό στην κάλτσα για να προλάβεις!
Αποκάλυψέ μας πού έγραψες την κριτική; Στην πρωινή "κατάθεση"; Στο lounge; Μέσα στο αεροπλάνο;