Φήμη: 32916
(27-10-2025, 01:36 AM)Pe27 Έγραψε: καλησπέρα επειδή θέλω να ειμαι εντάξει με όλους εδω μέσα οφείλω μια μεταβίβαση στον @panosmounos από παλιά ο οποίος είναι ανενεργός καιρό. Ξέρω ότι είανι φίλος του @geroksouras ο οποίος μάλιστα του ειχε προτείνει 4 μέλη στα οποία ήμουν κι εγώ επειδή δεν μπορούσε. Οπότε παρακαλώ τον αγαπητό και σεβάσμιο @"geroksouras"να έρθει αν μπορεί σε επαφή μαζί του να τον ρωτήσει αν θέλει και αν μπορεί να δεχτεί τη επιστροφή του χρέους μου αλλιώς πολυ ευχαρίστως να το δώσω στον ίδιο τον @"geroksouras"μια και έμμεσα έστω του το οφείλω και τον ευχαριστώ και πάλι, εύχομαι να έχει ξεπεράσει ένα θέμα υγείας που είχε αναφέρει πρόσφατα. Θα ήθελα να κλεισω και αυτό το χρέος όπως θα έκανα με τον καθένα. Θα περιμένω απάντηση ως τη Τετάρτη το απόγευμα από τον αρχηγούλη. Οι υπόλοιποι παρακαλώ μην αρχίσετε τα "προσφέρομαι και εγώ" ο μόνος λόγος είναι το χρέος. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
δεν χρωστας τιποτα να το χαρεις
εγω κανω ακομα θεραπεια και θα καθυστερησω ακομα
μην φοβασε θα τα πληρωσεις με τοκο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(28-10-2025, 11:57 AM)clonarius Έγραψε: ρε συ, όση θεραπεία και να κάνεις δεν μεγαλώνει το πουλάκι...
την αγάπη μου
εχω ακριβως το μεγεθος που χρειαζετε
δεν ηθελα ποτε πιο μεγαλο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(03-11-2025, 03:28 PM)clonarius Έγραψε: 3 εκατοστά μόνον φτάνει?
και περισσεουν κιολας