|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,932
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Μεταβίβαση δώρου
|
Φήμη: 63650
(25-09-2025, 11:30 AM)geroksouras Έγραψε: επειδη τρακαρα με ενα παξιμαδι και για ενα μηνα τουλαχιστον φτιαχνω υποστηλωνατα και γεφυρες δινω το φρι φακ με σειρα προτεραιοτητας
αν αρνηθει ο ενας παει στον απο χαμω
1, στην λατρεια @hijodedios
2. στον μαζοχα @nothorny
3. στον γλείφτη μουνιων ξερει αυτος
Περαστικά σεβάσμιε αρχηγέ Πανοραμίξ
Φήμη: 59277
(25-09-2025, 11:42 AM)geroksouras Έγραψε: τι ειν τουτο το ακρονυμιο;
θενκ γιου νεξτ;
Κανονικά είναι thank you no, αφού με το next γίνεται TUN.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πας για τον μαζόχα ;-)
Φήμη: 18285
(25-09-2025, 11:42 AM)geroksouras Έγραψε: τι ειν τουτο το ακρονυμιο;
θενκ γιου νεξτ;
Θα σε μαθουμε και τα ακρωνυμια τωρα ? Μεινε εκει στον αιωνα σου.
Δεν ειμαι γκρις και δεν μπορω, ο επομενος
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 20587
(25-09-2025, 11:30 AM)geroksouras Έγραψε: επειδη τρακαρα με ενα παξιμαδι και για ενα μηνα τουλαχιστον φτιαχνω υποστηλωνατα και γεφυρες δινω το φρι φακ με σειρα προτεραιοτητας
2. στον μαζοχα @nothorny
Ευχαριστώ πολύ αλλά θέλω με την αξία μου! Αφού ο @hijodedios ειπε TYN, να πάει ο γλειφομουνακιας (λογικα τον @TOMCRUISE εννοείς!
Υγ: Περαστικά!!
Φήμη: 28356
2. στον μαζοχα @nothorny
και σου έχω πει βρε χαλβά να βγάζεις την μασέλα όταν τρως παξιμάδι
Φήμη: 32968
2. στον μαζοχα @nothorny
(25-09-2025, 03:56 PM)nothorny Έγραψε: Ευχαριστώ πολύ αλλά θέλω με την αξία μου! Αφού ο @hijodedios ειπε TYN, να πάει ο γλειφομουνακιας (λογικα τον @TOMCRUISE εννοείς!
Υγ: Περαστικά!!
ΚΑΛΑ εδω μεσα ειστε ολοι για το θεαθηναι νομιζω , μονο εγω εχω αναγκη απο ενα καλο μουνακι , οι υπολοιποι ειστε στο τσακ να σας αρχισουνε στο στραποναρισμα να ουμε 
καλοδεχουμενη η μεταβιβαση κ αμα δεν εχει θεμα ο αντμιν θα το γλειψω κ αυτο το δωρο,παντως αμα ξανακερδισω και ο αρχηγουλης ειναι καλυτερα στην υγεια του κ αποδεχτει την πασα μου (κ εχω κερδισει σε πιο ακριβο γραφειο) θα απαιτησω να με κερασει μακαροναδα στο αγαπημενο του παιλοτ για να καλυφθει η οικονομικη διαφορα κ να κανουμε κ λιγο χαβαλε .
σιδερενιος αρχηγουλη , αν τελικα καταληξει σε μενα το τυχερο σου ,σε ευχαριστω πολυ για την προτιμηση σου
Φήμη: 21129
συγχαρητήρια @TOMCRUISE , σου εφεξε !!! καλογαμητο το δωρακι και ενημερωσε μας !
Φήμη: 28356
(25-09-2025, 04:20 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ΚΑΛΑ εδω μεσα ειστε ολοι για το θεαθηναι νομιζω , μονο εγω εχω αναγκη απο ενα καλο μουνακι , οι υπολοιποι ειστε στο τσακ να σας αρχισουνε στο στραποναρισμα να ουμε 
καλοδεχουμενη η μεταβιβαση κ αμα δεν εχει θεμα ο αντμιν θα το γλειψω κ αυτο το δωρο,παντως αμα ξανακερδισω και ο αρχηγουλης ειναι καλυτερα στην υγεια του κ αποδεχτει την πασα μου (κ εχω κερδισει σε πιο ακριβο γραφειο) θα απαιτησω να με κερασει μακαροναδα στο αγαπημενο του παιλοτ για να καλυφθει η οικονομικη διαφορα κ να κανουμε κ λιγο χαβαλε .
σιδερενιος αρχηγουλη , αν τελικα καταληξει σε μενα το τυχερο σου ,σε ευχαριστω πολυ για την προτιμηση σου 
καλύτερα κέρασε τον πιλάφι για να σφίξει η κωλοτρυπίδα του και να ευχαριστιέται περισσότερο την πακιστανική πούτσα
Φήμη: 59277
(25-09-2025, 04:42 PM)gpd Έγραψε: καλύτερα κέρασε τον πιλάφι για να σφίξει η κωλοτρυπίδα του και να ευχαριστιέται περισσότερο την πακιστανική πούτσα

Καλά κάτσε πρώτα να ξανακερδίσει που ξανοίχτηκες!
Φήμη: 32968
(25-09-2025, 04:42 PM)gpd Έγραψε: καλύτερα κέρασε τον πιλάφι για να σφίξει η κωλοτρυπίδα του και να ευχαριστιέται περισσότερο την πακιστανική πούτσα
αυτος θα με κερασει καλε
|
|
|