(30-04-2025, 08:49 PM)Pe27 Έγραψε: Ο @geroksouras θα ξέρει τι παίζει με αυτόν και αν υπάρχει περίπτωση να μπει . Οπότε αν δε μπαίνει αν θέλει ας το γευτεί ο ίδιος μιας και τον συμβούλευσε να είμαι ένας από αυτούς που το πάσαρε. Αν ούτε ο ίδιος μπορεί δε έχω λόγο να το μεταβιβάσω αλλού και απλά θα παραταθεί το χρέος και στους δύο αγαπητούς συναγωνιστές ..
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω σε κάτι το "δεν έχω λόγο να το μεταβίβαση αλλου" είναι λάθος για εμένα. Φαντάζομαι και εσένα που σε πρότεινε ο γεροξουρας, αυτός που στο έδωσε δεν είχε λόγο να στο δώσει αλλιώς δεν θα το έκανε κατόπιν παρακινησης του γεροξουρα. Γενικως, αν δεν έχεις υποχρέωση από προηγούμενο φφ, δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος να το δώσεις κάπου. Και εγώ, με την δική σου λογική, δεν έχω λόγο να το δώσω κάπου αν τελικά δεν μπορέσω να το εξαργυρωσω, αλλά κάπου θα το δώσω. Κρίμα είναι να πάει χαμένο. Αν τελικά το δώσω κάπου, δεν θα το δώσω σε κάποιον που γενικά τα λέμε πιο καλά εδώ μέσα, μάλλον, αλλά ίσως σε κάποιον που έχει πολύ καιρό να κερδίσει ξέρω γω.. γιατί να πάει χαμένο? Αυτό εννοώ... Απλως σου κατέθεσα την δική μου οπτική..