Φήμη: 11084
θα γυρίσει ο τροχός θα γαμησει και ο χοντρός
Φήμη: 11691
Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχω πασσάρει γκλαμουρ δύο φορές και γκόλντεν, και έχω πάρει αθενςέσκορτς και κωλγκιρλς αθενς…
Όπου οι επιλογές είναι α: σαφώς λιγότερες και ας μου επιτραπεί να είμαι ειλικρινής… χαμηλότερες ποιοτικά σε επίπεδο εμφάνισης τουλάχιστον….
Φήμη: 18285
30-09-2024, 08:55 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 30-09-2024, 08:57 PM από hijodedios.)
(30-09-2024, 08:34 PM)clonarius Έγραψε: Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχω πασσάρει γκλαμουρ δύο φορές και γκόλντεν, και έχω πάρει αθενςέσκορτς και κωλγκιρλς αθενς…
Όπου οι επιλογές είναι α: σαφώς λιγότερες και ας μου επιτραπεί να είμαι ειλικρινής… χαμηλότερες ποιοτικά σε επίπεδο εμφάνισης τουλάχιστον….
Δικιο εχεις αε αυτο αλλα ο καθε φιλος οτι πετυχει θα επιστρεψει. Απο το να το χασεις ολοσχερως ειναι παρηγορια. Το ασχημο ειναι να το κρατησεις και να μην το εξαργυρωσεις για μενα.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(30-09-2024, 05:28 PM)clonarius Έγραψε: Το βάζω κι εδώ επισήμως
Μεταβιβάζω το δώρο που κέρδισα στο γκόλντεν στον γκαντεμόσαυρο χοντρούλη και ψιλοφαλάκρα φίλτατο γεροξούρα με μόνη υποχρέωση να κάνει γλυφομούνι αλλά Τομ, να γαμήσει κώλο αλλά Κλο και πάνω απ´ όλα να μη δώσει πίπα…
Αν δώσει πίπα είναι υποχρεωμένος να μου επιστρέψει το δώρο τριπλό!
Όχι πλάκα… ας κάνει ότι θέλει
Περιμένουμε έγκριση
Κώλο;;;; Θα το σκεφτώ.γλειφομουνι όχι
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 11691
Ρε συ Ξούρα…
Μαζί σου περνάνε πολύ ωραία τα κορίτσια!