Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 31 δημοσιεύσεις!
|
Online Χρήστες
|
There are currently 317 online users. [Complete List] » 5 Member(s) | 312 Guest(s)
|
|
Online προσωπικό
|
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
Στατιστικά
|
» Μέλη: 2,136
» Τελευταίο μέλος: Dolofonosmouniwn
» Θέματα φόρουμ: 1,989
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 177,189
Πλήρη Στατιστικά
|
|
Medium, rare ή καλοψημένες, αυτές είναι οι καλύτερες μπριζόλες στην Αθήνα
|
Εγγραφή: Apr 2023
Φήμη: 7828
Medium, rare ή καλοψημένες, αυτές είναι οι καλύτερες μπριζόλες στην Αθήνα
Χοιρινή ή μοσχαρίσια; Ανάμεσα στα πολλά διλήμματα της ζωής είναι και ποια μπριζόλα είναι καλύτερη. Απάντηση δε θα δώσουμε, αφού το τι μας αρέσει στο φαγητό είναι βαθιά υποκειμενικό. Δίνουμε όμως τις διευθύνσεις για να απολαύσεις την μπριζόλα σου κατά βούληση, ψημένη στα κάρβουνα όπως πρέπει, και πού μπορείς να τη συνδυάσεις από μπύρα μέχρι ένα εκλεκτό κόκκινο κρασί.
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 2511
Εγγραφή: Jul 2019
Φήμη: 3241
όποιο κρέας δεν είναι καλοψημένο είναι για κανίβαλους
Εγγραφή: Feb 2023
Φήμη: 3927
(27-02-2024, 06:54 PM)ydroxoos7 Έγραψε: όποιο κρέας δεν είναι καλοψημένο είναι για κανίβαλους
Παρών
Εγγραφή: Feb 2023
Φήμη: 3927
27-02-2024, 07:25 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 27-02-2024, 07:26 PM από hijodedios.)
Το κρεας τρωγεται οριακα οταν ειναι ροζ. Μετα ειναι καμμενο. Επιπλεον στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι αυτοι που ξερουν να ψησουν κρεας. Να το καψουν ξερουν ολοι.
Εγγραφή: Apr 2023
Φήμη: 7828
(27-02-2024, 07:25 PM)hijodedios Έγραψε: Το κρεας τρωγεται οριακα οταν ειναι ροζ. Μετα ειναι καμμενο. Επιπλεον στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι αυτοι που ξερουν να ψησουν κρεας. Να το καψουν ξερουν ολοι.
Να διευκρινίσουμε πως λέμε για μοσχάρι. Το χοιρινό θέλει καλό ψήσιμο.
Εγγραφή: Feb 2023
Φήμη: 3927
(27-02-2024, 08:18 PM)mad_max Έγραψε: Να διευκρινίσουμε πως λέμε για μοσχάρι. Το χοιρινό θέλει καλό ψήσιμο.
Το χοιρινο δεν το τρωω σε μπριζολα, στη σουβλα ναι.
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
(27-02-2024, 06:54 PM)ydroxoos7 Έγραψε: όποιο κρέας δεν είναι καλοψημένο είναι για κανίβαλους
Ναι αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο στεγνη και ξεροκαμενη
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
(27-02-2024, 07:25 PM)hijodedios Έγραψε: Το κρεας τρωγεται οριακα οταν ειναι ροζ. Μετα ειναι καμμενο. Επιπλεον στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι αυτοι που ξερουν να ψησουν κρεας. Να το καψουν ξερουν ολοι.
Ο καθενας οπως εχει μαθει , δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει εγω το θελω καμμενο ή ωμο
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
Τηλεμαχο εχει παει κανεις ??
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
Στον γιαλαντζι salt bae στη ιερα οδο ?
Με εχει διχασει ετουτος
Απο την μια πολυ δηθεν και μονο αυτος εχει αυτες τι κοπες χωρια που σε καποιες κοπες ακριβες εχει μινιμουν 500gr εγω χορταινω με 300gr οχι εκει να σε γδαρει , φοραει και ενα ασπρο παπουτσι ενα μαυρο και δενει το γλυκο
Απο την αλλη εχει κανει καποιες πραξεις οπως εκδρομες , δωρεαν γευματα για παιδακια και δωρα κ.α που δεν τα κανουν αλλοι ή δεν τα ξερουμε
Υγ εχω ακουσει οτι σε καποια πιατα εχει αλλη τιμη σε αθηνα και αλλη στη θεσνικη που ξεκινισε
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
Δρακουλης πρεπει να ειναι απο τους πιο παλιους ?
Καλος πριν χρονια ειχα φαει ενταξει δεν ειναι και για καθε βδομαδα
Εγγραφή: Feb 2023
Φήμη: 3927
(28-02-2024, 10:31 AM)P.vim Έγραψε: Ο καθενας οπως εχει μαθει , δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει εγω το θελω καμμενο ή ωμο
Οφειλεις να δοκιμαζεις ομως για να εχεις αποψη. Δεν μπορεις να λαμβανεις τα παντα σαν αξιωματα.
Εγγραφή: Oct 2019
Φήμη: 6617
(28-02-2024, 12:10 PM)hijodedios Έγραψε: Οφειλεις να δοκιμαζεις ομως για να εχεις αποψη. Δεν μπορεις να λαμβανεις τα παντα σαν αξιωματα.
Σαφως ,αλλα αν απο 5χρ πχ τα τρως με "αιμα-μυσφαιρινη
Δυσκολα στα 20 να δοκιμασεις και να πεις
Μιαμ μιαμ ωραια καλοψημενα θα τα τρωω ετσι στο εξης
Εγω απο μικρος θα ελεγα τα ετρωγα προς ωμα , μεγαλωνοντας και εχοντας δοκιμασει και τα 3 σταδια
Θα ελεγα τα θελω λιγο πιο ψημενα αλλα σε καμια περιπτωση καλοψημενα στεγνα
Εγγραφή: Dec 2022
Φήμη: 3956
Στο εξωτερικό πάντα το κάνουν medium. Έτσι το τρώνε.
Εδώ το θέλουμε ξεροψημένο
Εγγραφή: Feb 2020
Φήμη: 5831
εγω προτιμω την μοσχαρισια medium-rare ..
την χοιρινη καλοψημενη ..
εχουμε στον ασυρματο , πισω απο τα νεκροταφεια καλλιθεας και νεας σμυρνης , την Λαδοκολλα , πολλα χρονια μαγαζι με καλα κρεατα και μεριδες σοβαρες , μια σταβλισια θα σας πείσει ..
Μετα εχουμε στα καλυβια τον Χριστοφορο , καλα κρεατα και φοβερος ψηστης , οσο για τις μεριδες τι να πω .. πλουσιες ...
Εγγραφή: May 2022
Φήμη: 2284
Χοιρινο μπριζολιδι μονο well done
Το μοσχαρι medium well καλο ειναι , μη τρωμε και σκετο αιμα
Εγγραφή: Jun 2022
Φήμη: 3534
Εγγραφή: May 2023
Φήμη: 4876
Εγγραφή: Dec 2019
Φήμη: 5037
την τελευταια φορα δσοκιμασα medium rare, απλα απιστευτη....πρεπει να συγκρινω την ιδια σε medium
|
|
|