Φήμη: 42
Γεια χαρανταν και τα κουκιά μπαγκλαν μαγκες μου.Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είμαι λάτρης του μασαζ που όλοι ξέρουμε αλλά και του σεξ που όλοι αγαπάμε!!! Ήθελα λοιπόν να δοκιμάσω αυτόν τον συνδυασμό για να δω αν θα μου αρέσει.Εψαξα λοιπόν, και κατέληξα στο Nirvana massage καθώς ήταν και πολύ κοντά στο σπίτι μου.Οταν μπήκα μέσα ήμουν λίγο "ψαρωμενος" γιατί δεν ήξερα τι με περιμένει... μια ευγενική κοπέλα της ρεσεψιόν φαντάζομαι... με εξυπηρέτησε και με βοήθησε να μπω στο κλίμα... όλα τα αλλά από εκεί και πέρα ήταν εύκολα και ευχάριστα για εμένα... δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες το μόνο που έχω να σας πω... είναι να το δοκιμάσετε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!
Φήμη: 1014
Ανοιξε αν θες καρτελα για την Νικα να κανω ενα copy αυτα που ειχα γραψει παραπανω και μια καρτελα για την Αντριαννα μπας και σωσουμε κανεναν ταλαιπωρο.
Φήμη: 11691
με τις κριτικές του Τορσκ μπερδεύομαι... με την Νίκα επιδίωξε τα φιλιά αλλα είναι ψυχρή επαγγελματίας και δεν φιλάει αλλά άμα καυλώσει φιλάει? την φίλησε τελικά? με γλώσσα?
δεν ταιριάξαν χημικά αλλά τεχνικά?
με την Αντριάννα δεν τα ήθελε τα φιλιά της, αλλά αυτή επέμενε?
χώρια που και οι δύο είναι ξινές απρόσιτες και δεν κάνουν για μασατζίδικο αλλά για στούντιο και το ξέραμε έτσι κι αλλοιώς δεν έχω καταλάβει αν ο Τόρσκ φιλάει ή όχι...
θα μου πείς τι σημασία έχει? Έχει γιατί μπορεί μια κριτική του Τόρσκ για μια κοπέλα που δεν φιλάει να είναι καλή, ενω για μένα αν δεν πέσουν και μερικά γλωσσόφιλα δεν καυλώνω...