|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,873
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Magic Girls chat
|
Φήμη: 21129
(09-02-2026, 07:56 PM)Antidote Έγραψε: Σχετικά με την Νέμεσις, δεν λέω σε κανέναν να βγάλει από την τσέπη του τα 280ε για μία ώρα γιατί συμφωνώ πως είναι πολλά..
Η κοπέλα όμως τόσα ζητάει και έχει φουλ πελατεία από ματσωμένους παίχτες..
Θα μου πείτε γιατί?
Έχετε πετύχει στο δρόμο όμορφη γκόμενα γυμνασμένη τούμπανο με κολάν και απίστευτη κωλάρα που είπατε αμέσως ω να σου γαμήσω??
Έτσι είναι η Νέμεσις.
το θεμα ειναι απο τις φωτο που εχουν μπορεις κανεις ευκολα την κινηση να δωσεις 280 ? Εγω θα ελεγα οχι. Οσον αφορα την τιμη αμα δεις κοπελες απο seeking ή αλλες που παιζουν πο στομα σε στομα και κλειστους κυκλους πλεον ξεκιναμε απο 200 και μπορει να ζητανε και 400 την ωρα ή 400 για 2 ωρες χωρις την δυνατοτητα να κανει μονοωρο ραντεβου. Εκει πληρώνεις την εμφάνιση και οτι ειναι κατι κρυφο και μπορει να κερδισεις πολλα απο εκει , ας πουμε κονε για αλλες φιλες της κλπ κλπ...
Στην συγκεκριμενη περίπτωση βλεπεις επαγγελματικές φωτο χωρις να μπορείς να καταλάβεις πως ειναι απο κοντα , πρόσωπο δεν δείχνει και ουτε ξερεις ας πουμε εαν ειναι επώνυμη ή ινφλουεσερ κλπ..δεν βλεπω το κίνητρο να την παρω οταν με τα ιδα λεφτα θα μπορουσαν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ραντεβού με περισσότερη ωρα και να σ ανοίξει πορτα για νεες κοπέλες
(09-02-2026, 05:47 PM)nesjacobs Έγραψε: Αν την κλείσεις 2 μέρες πριν προλαβαίνεις;
δεν γινεται γιατι ουτε οι ιδιοι ξερουν ποτε θα δουλεύει , οπως δηλώνουν στο τηλεφωνικο κέντρο
(09-02-2026, 06:05 PM)zaui69 Έγραψε: κι εγω αυτο νομιζω ..
ομως δεν θα υπηρχε πληροφορηση απ το γραφειο για τον λογο που ειναι το κασε εκει ?
δεν τους εχω ρωτήσει για να πω την αλήθεια
Φήμη: 32960
(03-02-2026, 01:43 AM)Sniper Έγραψε: Μία ακούμπησες και έφυγε! 
που δουλευει τωρα ?
Φήμη: 14824
(03-02-2026, 07:07 PM)άSniper Έγραψε: Καλή η Νέμεσις δε θα πω, αλλά 280 είναι… Ύβρις!
 και μετά έρχεται και η τίσις!
Φήμη: 23711
(09-02-2026, 10:51 PM)giorgos2226 Έγραψε: το θεμα ειναι απο τις φωτο που εχουν μπορεις κανεις ευκολα την κινηση να δωσεις 280 ? Εγω θα ελεγα οχι. Οσον αφορα την τιμη αμα δεις κοπελες απο seeking ή αλλες που παιζουν πο στομα σε στομα και κλειστους κυκλους πλεον ξεκιναμε απο 200 και μπορει να ζητανε και 400 την ωρα ή 400 για 2 ωρες χωρις την δυνατοτητα να κανει μονοωρο ραντεβου. Εκει πληρώνεις την εμφάνιση και οτι ειναι κατι κρυφο και μπορει να κερδισεις πολλα απο εκει , ας πουμε κονε για αλλες φιλες της κλπ κλπ...
Στην συγκεκριμενη περίπτωση βλεπεις επαγγελματικές φωτο χωρις να μπορείς να καταλάβεις πως ειναι απο κοντα , πρόσωπο δεν δείχνει και ουτε ξερεις ας πουμε εαν ειναι επώνυμη ή ινφλουεσερ κλπ..δεν βλεπω το κίνητρο να την παρω οταν με τα ιδα λεφτα θα μπορουσαν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ραντεβού με περισσότερη ωρα και να σ ανοίξει πορτα για νεες κοπέλες
σωστη η σκεψη και η τοποθετηση ...
(10-02-2026, 02:30 PM)zaui69 Έγραψε: σωστη η σκεψη και η τοποθετηση ...
εμ...εγω τα λεω
Φήμη: 59252
(09-02-2026, 11:19 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: που δουλευει τωρα ?
Για κοπέλα Magic θα μας πει ο @Pe27…
Φήμη: 5463
(09-02-2026, 10:51 PM)giorgos2226 Έγραψε: το θεμα ειναι απο τις φωτο που εχουν μπορεις κανεις ευκολα την κινηση να δωσεις 280 ? Εγω θα ελεγα οχι. Οσον αφορα την τιμη αμα δεις κοπελες απο seeking ή αλλες που παιζουν πο στομα σε στομα και κλειστους κυκλους πλεον ξεκιναμε απο 200 και μπορει να ζητανε και 400 την ωρα ή 400 για 2 ωρες χωρις την δυνατοτητα να κανει μονοωρο ραντεβου. Εκει πληρώνεις την εμφάνιση και οτι ειναι κατι κρυφο και μπορει να κερδισεις πολλα απο εκει , ας πουμε κονε για αλλες φιλες της κλπ κλπ...
Το σκεπτικό σου είναι σωστό.
Φήμη: 25649
Θέλει προσοχή στην καρτέλα που διαβάζει κάποιος
|
|
|