|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,849
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Magic Girls chat
|
Φήμη: 63602
(02-02-2026, 03:11 AM)Sniper Έγραψε: Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω η ναυαρχίδα να μου πιάσει την... αρχίδα! 
να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...
όταν μου χαν πάρει τις πινακίδες είχα βάλει όλες τις βίζιτες που ξέρω και παίρναν τηλ μπατσους η πολιτικούς πελάτες τους. και ο διοικητής της τροχαίας που μου τις πήραν είχε δεχτεί δε ξερω πόσα τηλέφωνα από παντού... του τα χαν πρήξει τόσο που πήγα και με κοιταζε με απορία ποιος ήμουν..οπότε με το πρήξιμο που έφαγε τις έδωσε .κανε το ίδιο...
(02-02-2026, 03:25 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κ τη δικια μου 
δεν την εχεις γνωρίσει εσύ ???
Φήμη: 59252
(02-02-2026, 03:25 AM)Pe27 Έγραψε: να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...
όταν μου χαν πάρει τις πινακίδες είχα βάλει όλες τις βίζιτες που ξέρω και παίρναν τηλ μπατσους η πολιτικούς πελάτες τους. και ο διοικητής της τροχαίας που μου τις πήραν είχε δεχτεί δε ξερω πόσα τηλέφωνα από παντού... του τα χαν πρήξει τόσο που πήγα και με κοιταζε με απορία ποιος ήμουν..οπότε με το πρήξιμο που έφαγε τις έδωσε .κανε το ίδιο...
Θα σε χρειαστώ εσένα και τις φίλες βίζιτες αν ποτέ μου πάρουν το δίπλωμα με τα νέα γαμωμέτρα, χαχαχα!
Σοβαρά τώρα, η στρατηγική μου όντως αυτή είναι. Με την τελευταία που μου είχες προτείνει τον Δεκέμβριο σε άλλο γραφείο αυτό έκανα σε γενικές γραμμές. Τι μου πρότειναν άλλη, τι μου το ακύρωσαν τελευταία στιγμή, τη ζητούσα κάθε μέρα και μάλιστα κάποια στιγμή τους είπα "εκτιμώ τις προτάσεις σας, αλλά μην κουράζεστε. Δε φταίτε εσείς, αλλά γενικώς πάω με τις επιλογές μου, οπότε θα σας ρωτάω και όποτε γίνει εφικτό". Ε, μετά από αυτό, την επόμενη μέρα ξαφνικά μπορούσε (2-3 ώρες πριν τη συνάντηση, αλλά δε γαμιέται...)
Φήμη: 32938
(02-02-2026, 03:28 AM)Pe27 Έγραψε: δεν την εχεις γνωρίσει εσύ ???
για ποια μιλαμε ?
(02-02-2026, 03:36 AM)TOMCRUISE Έγραψε: για ποια μιλαμε ?
Βίκυ magic
(02-02-2026, 03:31 AM)Sniper Έγραψε: Θα σε χρειαστώ εσένα και τις φίλες βίζιτες αν ποτέ μου πάρουν το δίπλωμα με τα νέα γαμωμέτρα, χαχαχα!
Σοβαρά τώρα, η στρατηγική μου όντως αυτή είναι. Με την τελευταία που μου είχες προτείνει τον Δεκέμβριο σε άλλο γραφείο αυτό έκανα σε γενικές γραμμές. Τι μου πρότειναν άλλη, τι μου το ακύρωσαν τελευταία στιγμή, τη ζητούσα κάθε μέρα και μάλιστα κάποια στιγμή τους είπα "εκτιμώ τις προτάσεις σας, αλλά μην κουράζεστε. Δε φταίτε εσείς, αλλά γενικώς πάω με τις επιλογές μου, οπότε θα σας ρωτάω και όποτε γίνει εφικτό". Ε, μετά από αυτό, την επόμενη μέρα ξαφνικά μπορούσε (2-3 ώρες πριν τη συνάντηση, αλλά δε γαμιέται...)
Τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράματα φίλε … πάνε ηλεκτρονικά στο σύστημα όλα και δε μπορείς να κάνεις τπτ ακόμα και αν έχεις το @geroksouras βύσμα ….
Φήμη: 7222
(21-01-2026, 01:47 PM)Scottie Pippen Έγραψε: Για τη ζενια ξέρει κάποιος κάτι;
Φαίνεται ομορφούλα .
Φήμη: 25649
Άλλαξε και το προσωπικό μην το ξεχνάμε
Φήμη: 20587
(02-02-2026, 08:22 AM)Pe27 Έγραψε: Βίκυ magic
Κωλαρα!!!
Φήμη: 21129
(02-02-2026, 03:25 AM)Pe27 Έγραψε: να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...
|
|
|