Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,849

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(02-02-2026, 03:11 AM)Sniper Έγραψε: Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω η ναυαρχίδα να μου πιάσει την... αρχίδα! hahaha

να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...

όταν μου χαν πάρει τις πινακίδες είχα βάλει όλες τις βίζιτες που ξέρω και παίρναν τηλ μπατσους η πολιτικούς πελάτες τους. και ο διοικητής της τροχαίας που μου τις πήραν είχε δεχτεί δε ξερω πόσα τηλέφωνα από παντού... του τα χαν πρήξει τόσο που πήγα και με κοιταζε με απορία ποιος ήμουν..οπότε με το πρήξιμο που έφαγε τις έδωσε .κανε το ίδιο...
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:25 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κ τη δικια μου  hahaha

δεν την εχεις γνωρίσει εσύ ???
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:25 AM)Pe27 Έγραψε: να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...

όταν μου χαν πάρει τις πινακίδες είχα βάλει όλες τις βίζιτες που ξέρω και παίρναν τηλ μπατσους η πολιτικούς πελάτες τους. και ο διοικητής της τροχαίας που μου τις πήραν είχε δεχτεί δε ξερω πόσα τηλέφωνα από παντού... του τα χαν πρήξει τόσο που πήγα και με κοιταζε με απορία ποιος ήμουν..οπότε με το πρήξιμο που έφαγε τις έδωσε .κανε το ίδιο...

Θα σε χρειαστώ εσένα και τις φίλες βίζιτες αν ποτέ μου πάρουν το δίπλωμα με τα νέα γαμωμέτρα, χαχαχα!
Σοβαρά τώρα, η στρατηγική μου όντως αυτή είναι. Με την τελευταία που μου είχες προτείνει τον Δεκέμβριο σε άλλο γραφείο αυτό έκανα σε γενικές γραμμές. Τι μου πρότειναν άλλη, τι μου το ακύρωσαν τελευταία στιγμή, τη ζητούσα κάθε μέρα και μάλιστα κάποια στιγμή τους είπα "εκτιμώ τις προτάσεις σας, αλλά μην κουράζεστε. Δε φταίτε εσείς, αλλά γενικώς πάω με τις επιλογές μου, οπότε θα σας ρωτάω και όποτε γίνει εφικτό". Ε, μετά από αυτό, την επόμενη μέρα ξαφνικά μπορούσε (2-3 ώρες πριν τη συνάντηση, αλλά δε γαμιέται...)
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:28 AM)Pe27 Έγραψε: δεν την εχεις γνωρίσει εσύ ???

για ποια μιλαμε ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:36 AM)TOMCRUISE Έγραψε: για ποια μιλαμε ?

Βίκυ magic
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:31 AM)Sniper Έγραψε: Θα σε χρειαστώ εσένα και τις φίλες βίζιτες αν ποτέ μου πάρουν το δίπλωμα με τα νέα γαμωμέτρα, χαχαχα!
Σοβαρά τώρα, η στρατηγική μου όντως αυτή είναι. Με την τελευταία που μου είχες προτείνει τον Δεκέμβριο σε άλλο γραφείο αυτό έκανα  σε γενικές γραμμές. Τι μου πρότειναν άλλη, τι μου το ακύρωσαν τελευταία στιγμή, τη ζητούσα κάθε μέρα και μάλιστα κάποια στιγμή τους είπα "εκτιμώ τις προτάσεις σας, αλλά μην κουράζεστε. Δε φταίτε εσείς, αλλά γενικώς πάω με τις επιλογές μου, οπότε θα σας ρωτάω και όποτε γίνει εφικτό". Ε, μετά από αυτό, την επόμενη μέρα ξαφνικά μπορούσε (2-3 ώρες πριν τη συνάντηση, αλλά δε γαμιέται...)

Τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράματα φίλε … πάνε ηλεκτρονικά στο σύστημα όλα και δε μπορείς να κάνεις τπτ ακόμα και αν έχεις το @geroksouras βύσμα ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(21-01-2026, 01:47 PM)Scottie Pippen Έγραψε: Για τη ζενια ξέρει κάποιος κάτι;

Φαίνεται ομορφούλα .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Άλλαξε και το προσωπικό μην το ξεχνάμε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 08:22 AM)Pe27 Έγραψε: Βίκυ magic

Κωλαρα!!!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 03:25 AM)Pe27 Έγραψε: να στέλνεις κάθε μέρα 7 στα 7 να τη ζητάς... μόνο από το πρήξιμο θα στη δώσουν να ησυχάσουν...

lol lol lol lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις