Φήμη: 25647
οχι δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει εχει καλα μιλφονια
Φήμη: 12082
φίλος αυτό κάποτε μαζί με το ριτόρνο ήταν must για κωλάδικο
Φήμη: 21084
τωρα τι παιζει ? εχει παει κανεις προσφατα?
ειχα περασει πριν 2--3 χρονια αλλα δεν κατσαμε...μπορει να πεχτει τπτ εκει μεσα ή να παρεις καμια σε ξενοδωχειο ή μενουν στα χουφτωματα κλπ ?
Φήμη: 23656
καμια πληροφορια απο κανενα μυστη που εχει παει ?
Φήμη: 1552
Γεωργιανη κουτοπονηρια
Πήγα στο λαλούνια που είναι πίσω από το Χιλτον την Πεμπτη που μας πέρασε ενώ έκατσα μία ξανθιά κοπέλα ηρθε δίπλα μου κάπως ψηλή μετά ψηλά τακούνια που φορούσε τα μαλλιά της ήταν μέχρι του ώμους και μεγαλο στηθος φορουσε σεξυ κορμακι και καλτσες ψηλες και μια ρομπα σαν κιμονο απο πανω και τη λέγανε Μαργαρίτα μου ζήτησε ένα ποτό της είπα να βάλει ένα απλό και αυτή μου είπε ότι φέρνει λέει το δικό της ουισκι όταν της είπα ότι ξέρω το ποτο τα οποίο πινετε είναι νερό, τέλος πάντων έβαλε ποτό και όντως ήταν ουίσκι γιατί το δοκίμασα από μου είπε ήταν πόντια και μεγάλωσε στην Γεωργία όταν της είπα να μου πει τρεις μεγάλες πόλεις του Πόντου αυτή μου είπε την Σαψούντα και την Σμύρνη από εκει κατάλαβα ότι δεν ήταν πόντια, επίσης μου είπε ότι έμενε Γλυφάδα και επειδή μένω και εγώ καταλαβα από τις ερωτήσεις μου ότι όντως ήξερε από Γλυφάδα επίσης μου είπε ότι είχε σιλικόνη στα βυζιά της και όντως ετσι ηταν και μου το ειπε γιατί της είπα για η Μαρία η κριτικιά ειναι σιλικονάτη και διάφορες άλλες ανοησίες κουβεντιάσαμε. Οταν της είπα να πάμε κάτω μου ζήτησε 150€ αφού είχε πάλι και δεύτερο ποτό ήταν της είπα ότι οι άλλες πάνε μόνο με 50€ που εγώ δεν κάνω ότι κάνει άλλες βρήκα μια δικαιολογία οτι πέρασε η ωρακαι πάω να πληρώσω και ανακαλύπτω ότι τα ποτα τα δύο που υποτίθεται από δικό της μπουκαλι ήταν spesial και μαζι με το δικο μου πληρωσα 45€
Οπότε συναγωνιστές αν πάτε σε αυτό το μαγαζί τα πρότεινα μακριά από την Μαργαρίτα