Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
(15-12-2025, 12:13 PM)nothorny Έγραψε: Τα εχει γαμησει όλα και μύτη δεν εχει ανοίξει!
Γενικώς δεν ανοίγει μύτη σε αυτή τη χώρα, γιατί έχουμε κοντή μνήμη (και όπως φαίνεται λίπος να κάψουμε). Πες μου μία χώρα που θα έτρωγε ο κόσμος τόσο ξύλο επί 15 χρόνια και δε θα τους είχαν ανοίξει το κεφάλι στα δύο.
(15-12-2025, 12:30 PM)Sniper Έγραψε: Γενικώς δεν ανοίγει μύτη σε αυτή τη χώρα, γιατί έχουμε κοντή μνήμη (και όπως φαίνεται λίπος να κάψουμε). Πες μου μία χώρα που θα έτρωγε ο κόσμος τόσο ξύλο επί 15 χρόνια και δε θα τους είχαν ανοίξει το κεφάλι στα δύο.
Τα ιδια λεω και εγω στους φίλους μου! Οι μισοί κοιμούνται και οι άλλοι ειναι βολεμένοι!
(18-11-2025, 11:47 PM)bspan Έγραψε: Ο καλύτερος πρωθυπουργός απο τον Σημίτη και μετά και σίγουρα οτι καλυτερο απο τις υπάρχουσες επιλογές. Ειμαι περιεργος αν εχει υπάρξει ξανά κάποιος με υπερδιπλάσιο ποσοστό απο το δευτερο κόμμα μετα απο 6 χρόνια στην κυβερνηση
Είναι; μήπως η αντιπολίτευση είναι η χειρότερη από τη μεταπολιτευση και μετά;