Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Athens-Prive Hotel

Hotel - Athens-Prive Hotel

Τηλέφωνο 1: 210 52 27 800

Διεύθυνση: Κεραμέων 26, Πλ. Καραϊσκάκη

Site: https://www.athens-prive.gr/

Το ξενοδοχείο ημιδιαμονής Athens-Prive σας περιμένει σε ένα φιλόξενο και πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας.

Βαθμολογία

Γενική Βαθμολογία: 8.27/10

Καθαριότητα Δωματίου: 8.60/10

Ποιότητα Κρεβατιού: 8.60/10

Παροχές: 7.60/10

Πληροφορίες

Κριτικές: 5

Προβολές: 1.098

Athens-Prive Hotel Gallery 1

Κριτικές για το Athens-Prive Hotel

hijodedios Avatar

hijodedios

Κριτικές: 55

Ιστορίες: 0

ΟΚ

Αξιολόγηση: 7.33/10 | 03/01/2025 - 21:50

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Τα δωματια καθαρα, αν και καπως μικρα. Διαφορα μοτιβα στα ταβανια του, απο καθρεπτες, αφισες, λεντακια που σε μαυρο φοντο μοιαζουν με αστερια και δινουν σε καθε δωματιο ενα διαφορετικο χαρακτηρα.

Τα κρεβατια γενικα σε καλη κατασταση, εχω προτιμηση στα στρογγυλα. Αιρκοντισιον αναβω παντα και δεν ειχα καποιο θεμα. Τηλεοραση δεν εχω ανοιξει ποτε για να ξερω τι παιζει. Παντοφλες, πετσετες, μπουρνουζια, προφυλακτικο, σαπουνι με αρωμα λεμονι και τασακια τα στανταρ σε καθε δωματιο. Στα συν η προσβαση με μετρο. Απο ηχομονωση μετρια, εκτος αν εχω τυχει σε περιπτωσαρες - εχει τυχει φορα που κοψαμε το σεξ και βαλαμε τα γελια επειδη ακουγοταν η διπλανη. Στη ρεσεψιον, ολοι τους ευγενεις και διακριτικοι (εως τωρα), γενικα δεν εχω παραπονο απο το ξενοδοχειο.

Πληροφορίες συνάντησης
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές
xan4625 Avatar

xan4625

Κριτικές: 19

Καλό

Αξιολόγηση: 8.33/10 | 08/10/2024 - 19:07

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

σχεδόν μόνιμος πελάτης , το προτιμώ συχνά ... όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά βολεύει πολύ η τοποθεσία .. πάρα πολλή εύκολη πρόσβαση , ευγενικό και διακριτικό προσωπικό , δωμάτια οκ , καθαρά ... το μόνο πρόβλημα μερικές φορές το air condicion ..

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές
giorgos2226 Avatar

giorgos2226

Κριτικές: 41

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ

Αξιολόγηση: 9.67/10 | 06/10/2024 - 14:41

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Χθεσινοβραδινο φορτωμα ενος μιλφ απο μπαρακι , οπου καταληξαμε στο prive στις 2 τα ξημερωματα , καθως το απεναντι ηταν φουλ και υπηρχε αναμονη, αλλα ευτυχως μ βγηκκε σε καλο. Μονο 3 δωματια διαθεσιμα οπου περασαμε στο 110,  ωραίο δωμάτιο , αισθησιακο με ζεστη ατμόσφαιρα. Ειχε δυο σφραγισμενες πετσες κ παντοφλες , ενα δευτερο σεντονι και αλλες δυο μικροτερες πετσετουλες. Το μπανιο ειναι χτιστό με κουρτίνα και διπλα λιγο στριμογμενη η τουαλετα. Ολα ηταν πεντακαθαρα, θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο στην περιοχη καθως ειναι πιο αισθησιακα τα δωματια με το μονο αρνητικο να ειναι το παρκινγκ.

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές
Daskalosa Avatar

Daskalosa

Κριτικές: 30

Το στανταρακι μου

Αξιολόγηση: 8.67/10 | 09/02/2024 - 15:15

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Το εν λόγω ξενοδοχείο το επισκέπτομαι συνέχεια. Εύκολο στη πρόσβαση, καθαρά δωμάτια , ωραία μπάνια καλή εξυπηρέτηση και αρκετά οικονομικό. Το μοναδικό αρνητικό που θα πω είναι ότι μερικές φορές μου έχει τύχει να μην δουλεύει η τηλεόραση.  Τίμια επιλογή 

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού