Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του Gladiator

Default Image for Renata-3
Renata-3Your Angels
Μόλις τελείωσα το ραντεβού με την Ρενάτα στον Πριαμο Μεταμορφωση. Συνήθως δεν γράφω κριτικές, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση, γιατί το οφείλω σε όσα διθυραμβικά έγραψαν οι προηγούμενοι καί με βοήθησαν να την επιλέξω. Ε λοιπόν όλα τα διθυραμβικά έχουν γραφτεί ισχύουν και θα προσπαθήσω να μην τα επαναλάβω.Η Ρενάτα είναι για μένα ξεκάθαρα καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε γραφείο συνοδών. Στα 57 μου έχω πάει με πάρα πολλές κοπέλες και είναι άνετα στο top 5. Σιγουρα παντως η πιο γλυκιά! Από το 1ο λεπτό που την βλέπεις σε απογειώνει και σου δίνει να καταλάβεις ότι θα περάσεις τέλεια. Και έτσι γίνεται. Οι φωτογραφίες δείχνουν ήδη πόσο όμορφη είναι και είναι ακόμη πιο όμορφη. Αυτό που δεν μπορούν να δείξουν είναι την ακτινοβολία της, την θετική της διάθεση και το εκπληκτικό της χαμόγελο. Είναι λέων στο ζώδιο αλλά τελικά και στην καρδιά κρίνοντας από τα όσα όμορφα μου προσέφερε. Στα του αγώνα δεν συνηθίζω να γράφω λεπτομέρειες. Πάντως θα πω πέρα από ένα μοναδικό στοματικό, αγκαλιές, δέρμα μετάξι, σώμα θάνατος, υπέροχα φιλιά και χαδια, δεν με άφησε σε ησυχία και έκανα μαζί της ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Κάπου εδώ κλείνω την περιγραφή και είμαι σίγουρος ότι πολλά ξέχασα να γράψω. Υ.Γ.1 : Σεβαστείτε την κοπέλα μάγκες. Είναι αστέρι!Υ.Γ.2 : Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αλλά ουτε και το μυαλό μου. Ανυπομονώ να την ξανασυναντήσω.

10.00

Forum Tasks