|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,782
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Κριτικές. Παρατηρήσεις, σχόλια, new features
|
Φήμη: 6706
(07-05-2023, 05:06 PM)Sexmaniac Έγραψε: Καταθέτω εδώ επίσης την άποψη μου σχετικά με το συνεχόμενο τρολάρισμα σε όλα τα πιθανά νήματα.
Συχνά δεν είναι σε τίποτα εποικοδομητικό, δεν έχει απολύτως καμιά ουσία ή πληροφορία, οπότε απλά εξελίσσεται για το χαβαλέ, κι αποκτά τη δική του δυναμική.
Δεν είναι δα και περίεργο, ότι όταν αρχίζει, δε συμμαζεύεται.
Νομίζω, ότι θα ήταν καλύτερα να περιοριστεί με επεμβάσεις πιθανών συντονιστών των συζητήσεων, ή του ίδιου αντμιν, προς όλους τους συμμετέχοντας, και όχι επιλεκτικά.
Καμια φορα δεν πειραζει να βλεπει κανεις τον εαυτο του στον καθρεφτη!
Νομιζεις οτι το φορουμ ειναι εκκλησια για κατηχητικο; Αν δεν εχει χαβαλε τοτε παμε αλλου φιλαρακο! Δεν ειναι γκεσταπο εδω!
Sexmaniac Διαγραμμένος
Φήμη: 6706
Sexmaniac Διαγραμμένος
(08-05-2023, 10:27 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Για πες μας τα μυστικα της Καμπαλας; 
Όλα στον καιρό τους.✅
Φήμη: 6733
μην τρλαρετε παντου
εδω ειναι προτασεις για καινουρια feautures
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Sexmaniac Διαγραμμένος
Το βρίσκω όντως και απόλυτα σημαντικό, να γίνεται ξεκάθαρο, σε ποια νήματα, ή σε ποια κατηγορία νημάτων, είναι το τρολάρισμα κι η κουβεντούλα επιθυμητά και σε ποια όχι.
Ίσως με μία καθαρή σήμανση από την πρώτη σελίδα. Είτε από τον αντμιν, είτε από άλλους συντονιστές, είτε από τον εισηγητή ενοπς νέου εγκεκριμένου νήματος.
Η προσωπική μου εμπειρία είναι, ότι σε οποιοδήποτε νήμα μπορεί να πεταχτεί ένας ως τώρα, να πει μια άσχετη κουβέντα από την πρώτη σελίδα, μήπως και προκαλέσει, μήπως και σακατέψει το θέμα, και μετά να μην καταθέσει καμία σοβαρή τοποθέτηση.
Ένα παράδειγμα είναι το νήμα στην κατηγορία της Διεθνούς Πολιτικής, που πετάγεται ένας χρήστης στην πρώτη σελίδα να ρωτήσει στο άσχετο σε στυλ
«γιατί δεν αφήνεις τις γεωστρατηγικές αναλύσεις, και δεν πας να πηδήξεις καλύτερα αντί να ανοίγεις αυτό το νήμα»
και μετά πηγαίνει αλλού να κάνει χαβαλέ, χωρίς να προσθέσει τίποτα στο θέμα.
Αυτό γίνεται συχνά, και παντού στο Φόρουμ, αλλά μερικά παραδείγματα είναι πιο χαρακτηριστικά από άλλα.
Επομένως, μία σήμανση στην αρχή του νήματος θα βοηθούσε, για να μην απλώνονται παντού εκείνοι που δεν θέλουν να μιλήσουν για το θέμα, αλλά μόνο να τρολάρουν.
Sexmaniac Διαγραμμένος
Μια άλλα πιο σύντομη παρατήρηση θα ήταν, να διορθωθεί η ορθογραφία της κατηγορίας «Διεθνής Πολιτική», καθώς αυτή τη στιγμή το «Διεθνή» παραμένει άτονο άνευ λόγου.
Sexmaniac Διαγραμμένος
Το ίδιο ισχύει και για αυτήν τη κατηγορία, όπου επίσης λείπει ο τόνος στη λέξη «γνώμη».
Φήμη: 32899
εγω λεω να μην περνανε κριτικες τηλεγραφηματα
τυπου
γαμησα στοπ
εχυσα στοπ
πληρωσα στοπ
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(08-05-2023, 07:52 PM)geroksouras Έγραψε: εγω λεω να μην περνανε κριτικες τηλεγραφηματα
τυπου
γαμησα στοπ
εχυσα στοπ
πληρωσα στοπ
Συμφωνώ 100%.
Θα ξεφύγει κάποια στιγμή το θέμα, και θα ανεβάζουν όλο και περισσότεροι όλο και πιο τεμπέλικες κριτικές.
•
|
|
|