Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 75 δημοσιεύσεις!
(14-02-2020, 08:54 PM)dem83 Έγραψε: οχι δεν την εχω παρει γιατι δεν εχω ακουσει καλα σχολια. απλα πετυχα την κωλαρα στο erodate και το τηλεφωνο που εδωσε ανηκει στην evija
το erodate εχω διαβασει οτι ειναι φωλια gay που το παιζουν γυναικες
(14-02-2020, 08:54 PM)dem83 Έγραψε: οχι δεν την εχω παρει γιατι δεν εχω ακουσει καλα σχολια. απλα πετυχα την κωλαρα στο erodate και το τηλεφωνο που εδωσε ανηκει στην evija
Για την evija τι εχει ακουστει ? Μια φορα ηταν να κανονισω μαζι της αλλα δεν μπορουσε τοσο αργα ξαι το αφησαμε...μετα δεν ξανα εκανα προσπαθεια να επικοινωνήσω μαζι της
(15-02-2020, 03:11 AM)giorgos2226 Έγραψε: Για την evija τι εχει ακουστει ? Μια φορα ηταν να κανονισω μαζι της αλλα δεν μπορουσε τοσο αργα ξαι το αφησαμε...μετα δεν ξανα εκανα προσπαθεια να επικοινωνήσω μαζι της
για την ακριβεια δεν εχω διαβασει πολλα καλα σχολια, μονο ενα καλο αλλα δεν με ενθουσιασε. ειναι και χωρις κωλαρακι που το προτιμω, δεν μ'αρεσει και απο προσωπο οποτε δεν την εχω δει
(15-02-2020, 03:45 AM)dem83 Έγραψε: για την ακριβεια δεν εχω διαβασει πολλα καλα σχολια, μονο ενα καλο αλλα δεν με ενθουσιασε. ειναι και χωρις κωλαρακι που το προτιμω, δεν μ'αρεσει και απο προσωπο οποτε δεν την εχω δειαυτ
ζηταει τωρα 80 απο 70 που ζηταγε παλιοτερα, 1 ωρα 2 φορες σεχ οχι αναλ. αποκαλυπτικες φωτογραφιες στελνει αν της ζητησεις μεσω viber
το σκεφτομαι....