|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,767
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Κονδυλώματα
|
Φήμη: 21084
(11-05-2026, 07:28 AM)Pe27 Έγραψε: Ισχύει ότι λέω και με τα τροχαία . Οσο αν προσέχεις εσύ αν είναι γραφτό σου να σου έρθει θα σου έρθει …
αναλογα...αλλο να οδηγας καλο αμαξι ασφαλες και αλλο σμαρτακι που ειναι σαν χαρτοκουτο
Φήμη: 63577
(11-05-2026, 09:54 AM)giorgos2226 Έγραψε: αναλογα...αλλο να οδηγας καλο αμαξι ασφαλες και αλλο σμαρτακι που ειναι σαν χαρτοκουτο
Σωστό αλλά πρώτον στις κοπέλες δε μπορείς να ξέρεις τι έχουν κάνει πριν από σένα ότι αν σου λένε και δεύτερο σε σχέση με το αμάξι πήγαινε και τράκαρε με ένα Volvo 244 του 1978 και μετά με ένα καινούργιο που ναι όλο πλαστικό και έχει όλα τα βοηθήματα και τα λέμε …το πρώτο αμάξι που έμαθα οδήγηση ήταν του πατέρα μου ένα Skoda 120 όλο σίδερο . Ήταν σα τανκ δε καταλάβαινε τπτ αν ακουμπούσε κάπου ..
Φήμη: 23684
(11-05-2026, 07:02 PM)Pe27 Έγραψε: Σωστό αλλά πρώτον στις κοπέλες δε μπορείς να ξέρεις τι έχουν κάνει πριν από σένα ότι αν σου λένε και δεύτερο σε σχέση με το αμάξι πήγαινε και τράκαρε με ένα Volvo 244 του 1978 και μετά με ένα καινούργιο που ναι όλο πλαστικό και έχει όλα τα βοηθήματα και τα λέμε …το πρώτο αμάξι που έμαθα οδήγηση ήταν του πατέρα μου ένα Skoda 120 όλο σίδερο . Ήταν σα τανκ δε καταλάβαινε τπτ αν ακουμπούσε κάπου ..
αλλες εποχες .. αλλες κατασκευες ..
τωρα μας πουλανε γυρλαντες ..
και καλα παθητικη ασφαλεια .. οχι το ενα .. οχι το αλλο .. οπως ελεγε κι ο γνωστος τροβαδουρος .. για το καλο μου .. για το καλο μου .. οσπου δεν αντξε στο τελος το μυαλο μου ...
(11-05-2026, 08:11 AM)Sniper Έγραψε: Εν μέρει μόνο θα συμφωνήσω.
Την καλή ή την κακή στιγμή την φέρνουμε πιο κοντά ή την απομακρύνουμε με τις επιλογές και τις πράξεις μας.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ήμουν εκατό τις εκατό σίγουρος για τη καθεμία που παίρνω αν κάνει ακαποτα σε οποιονδήποτε άλλο είτε πελάτη είτε γκόμενο της . Σίγουρος έχω μάθει να μαι μόνη για τον εαυτό μου
Φήμη: 23684
δυσκολο να βγαλεις ακρη τουλαχιστον με τα κονδυλοματα ..πολλες φορες δεν φαινονται καν .. η απλα εχει η αλλη το ιο ..
Φήμη: 59212
(11-05-2026, 07:09 PM)Pe27' Έγραψε: Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ήμουν εκατό τις εκατό σίγουρος για τη καθεμία που παίρνω αν κάνει ακαποτα σε οποιονδήποτε άλλο είτε πελάτη είτε γκόμενο της . Σίγουρος έχω μάθει να μαι μόνη για τον εαυτό μου
Οπότε τι; Τα γράφουμε όλα στα παπάρια μας και κινούμαστε ανεύθυνα, γιατί «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»;
Συμφωνώ πως αν είναι να κάτσει θα κάτσει, αλλά -ξαναλέω- η στάση μας ορίζει την πιθανότητα να γίνει αυτό ευκολότερα ή όχι.
Όσο για το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, ναι μάρκετινγκ, ναι βρήκαν τον τρόπο να βάλουν χέρι στην τσέπη μας, αφού ένα παλιό ανεπαίσθητο τρακάρισμα, σήμερα κοστίζει τον πάτο του ως ζημία, ναι ναι, ΑΛΛΑ φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γινόσουν σε ενδεχόμενη σφοδρή σύγκρουση που καρφώνονταν πετάλια, τιμόνια, μηχανή πάνω σου…
(11-05-2026, 07:57 PM)Sniper Έγραψε: Οπότε τι; Τα γράφουμε όλα στα παπάρια μας και κινούμαστε ανεύθυνα, γιατί «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»;
Συμφωνώ πως αν είναι να κάτσει θα κάτσει, αλλά -ξαναλέω- η στάση μας ορίζει την πιθανότητα να γίνει αυτό ευκολότερα ή όχι.
Όσο για το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, ναι μάρκετινγκ, ναι βρήκαν τον τρόπο να βάλουν χέρι στην τσέπη μας, αφού ένα παλιό ανεπαίσθητο τρακάρισμα, σήμερα κοστίζει τον πάτο του ως ζημία, ναι ναι, ΑΛΛΑ φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γινόσουν σε ενδεχόμενη σφοδρή σύγκρουση που καρφώνονταν πετάλια, τιμόνια, μηχανή πάνω σου…
Δε είπα να μη προσέχεις είπα ότι όσο αν προσέχεις σίγουρος είσαι μόνο για το εαυτό σου . Δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει η καθεμία …
Οσο για τα αμάξια ναι κινδύνευες αν καρφωνόταν αλλά δες πρώτα πόσο σίδερο είχε μπροστά πχ το 244 και τι καλό είχε και συνήθως απορροφούσε τη σύγκρουση . Ή ακόμα παλιότερα τα αμερικανικά που ταν και στη Ελλάδα . Και άντε τράκαρε τώρα με ένα Hyundai
Φήμη: 59212
11-05-2026, 08:21 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 11-05-2026, 08:22 PM από Sniper.)
(11-05-2026, 08:07 PM)Pe27' Έγραψε: Δε είπα να μη προσέχεις είπα ότι όσο αν προσέχεις σίγουρος είσαι μόνο για το εαυτό σου . Δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει η καθεμία …
Οσο για τα αμάξια ναι κινδύνευες αν καρφωνόταν αλλά δες πρώτα πόσο σίδερο είχε μπροστά πχ το 244 και τι καλό είχε και συνήθως απορροφούσε τη σύγκρουση . Ή ακόμα παλιότερα τα αμερικανικά που ταν και στη Ελλάδα . Και άντε τράκαρε τώρα με ένα Hyundai
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Volvo, την ναυαρχίδα της ασφάλειας, με Hyundai.
Να δούμε λίγο Volvo με -σημερινό- Volvo τι πιθανότητες είχες και έχεις να βγεις ζωντανός σε σφοδρή σύγκρουση;
Επίσης, να το δούμε λίγο ρεαλιστικά; Με τέτοια εξάπλωση των αυτοκινήτων, τι πιθανότητα δίνεις να αρκούσαν τα παγκόσμια αποθέματα μετάλλων;
Φήμη: 2769
(11-05-2026, 08:21 PM)Sniper Έγραψε: Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Volvo, την ναυαρχίδα της ασφάλειας, με Hyundai.
Να δούμε λίγο Volvo με -σημερινό- Volvo τι πιθανότητες είχες και έχεις να βγεις ζωντανός σε σφοδρή σύγκρουση;
Επίσης, να το δούμε λίγο ρεαλιστικά; Με τέτοια εξάπλωση των αυτοκινήτων, τι πιθανότητα δίνεις να αρκούσαν τα παγκόσμια αποθέματα μετάλλων;
Συμφωνώ, η Volvo ήταν πρωτοπόρος στο κομμάτι της ασφάλειας
Φήμη: 20585
|
|
|