(09-04-2025, 10:55 PM)nothorny Έγραψε: Μα αυτό ακριβώς το θέμα έθιξα και εγώ!!
Ναι. Δεν λυνεται αυτό χρόνια τώρα. Υπάρχουν και οι εξής παράμετροι.
- Όταν ήρθα εγώ στο σάιτ η παρέα ήταν πολύ διαφορετική σε σύνθεση. Αλλάζουν οι παρέες, μέχρι να γνωριστείς ξανά και να ελαφρύνει η αρχική τυπικούρα στις συνομιλίες θέλει κάποιο χρόνο (τουλάχιστον για μένα). Ενδεικτικά χάθηκαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο: sotos-nl, zaui69, Antonis78, rsotos7, bigmountain89, rambo7, Abdul Salam, Daskalosa, Paparovicz, redb, AlfaArsenico, sona8, Sotatz, topscorer, lagonisian, FIDEL Sk, 6in9ine, P.vim ..... και παραμένουν ακόμα προφανώς οι geroksouras, gpd, TOMCRUISE, clonarius, Sikelos, Chris_ktm, Στρατος, giorgos2226, kostask1997, drizzt, The Ark, arpagas, sotiris1973 ....
- Στα νήματα έχουμε γράψει και ξαναγράψει και ξαναγράψει. Μετά από ένα δύο χρόνια τι σκατά να γράψουμε? τα ίδια? Χρειάζεται νέα θεματολογία και κάποιοι προσπαθούν να ξεκινήσουν διάλογο. Με το που θα ανοίξει βέβαια ένα θέμα θα πάει το σπαμ σύννεφο και θα γαμηθεί η όποια κουβέντα πάει να ξεκινήσει.
Αν μπουν χωροφύλακες που να προσέχουν τα νήματα ίσως υπάρξει κάτι θετικό. Από την άλλη κάποτε υπήρχαν χωροφύλακες και δεν ξέρω τι έγινε, δεν ημουν εδώ.