Φήμη: 4864
29-06-2026, 02:19 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 29-06-2026, 02:20 PM από nesjacobs.)
(26-06-2026, 06:49 PM)Goros Έγραψε: Σήμερα δεν είναι στις διαθέσιμες.
Καιρός πάει που δεν είναι στις διαθέσιμες.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
Φήμη: 83
Δεν εχω κατι με τη κοπελα αλλα καβαλησε το καλαμι και καλα κανει αφου βρισκει ατομα να της τα δινουν και 500 να το κανει δικαιωμα της.
Αλλα απο εκει που ηταν πριν ενα χρονο 100-120 να το πας 250.
Εμεις φταιμε και τα κανουν αυτα και καβαλανε το καλαμι.
Εμεις της ανεβαζουμε της τιμες.
Αντε και 400 σε λιγο καιρο
Φήμη: 83
Εκανα λαθος ηθελα στο νημα της κλειω να εγραφα γθα την κλειω εννοουσα
Φήμη: 33072
(5 ώρες πριν)Marios f25 Έγραψε: Η Κλειω εγινε ως ανεξαρτητη Ευα ψαχνει για μαλακες καπου υπαρχει και ενα ωπα
Κλειω
ως Ευα και
Ψαχνει για μαλακες. καπου υπαρχει και ενα ωπα
Δεν εχω κατι με τη κοπελα αλλα καβαλησε το καλαμι και καλα κανει αφου βρισκει ατομα να της τα δινουν και 500 να το κανει δικαιωμα της.
Αλλα απο εκει που ηταν πριν ενα χρονο 100-120 να το πας 250.
Εμεις φταιμε και τα κανουν αυτα και καβαλανε το καλαμι.
Εμεις της ανεβαζουμε της τιμες.
Αντε και 400 σε λιγο καιρο
ο νομος της προσφορας και της ζητησης αφου ειδε οτι την ζητανε σαν τρελοι χαζη ηταν;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 3931
4 ώρες πριν
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 4 ώρες πριν από Tiger21.)
Όταν είχε 120 euro την ώρα δεν προλάβαινε να απαντήσει στα μηνύματα και γενικά δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ζήτηση. Πήγε στο γραφείο με 160 euro αλλά έπαιρνε τα μισά.
Τώρα μάλλον πείστηκε ότι εάν το ανεβάσει στα 250 θα μπορεί να το διαχειριστεί και κάνοντας τα μισά τα ραντεβού, θα βγάζει τα ίδια λεφτά…
Για εμένα τα 250 euro είναι πάρα πολλά για την Κλειω και δεν πρόκειται να τα δώσω, παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ σαν χαρακτήρας και ήταν πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες που προσέφερε.