Φήμη: 5933
Το θέμα είναι να αποδίδει το ίδιο καλά στο κρεβάτι για να δικαιολογήσει την τιμή. Το ότι γράφει στην κάμερα, δε σημαίνει ότι θα είναι έτσι και στο κρεβάτι. Κι επιπλέον δεν κάνει γλωσσόφιλα, οπότε το αν θα αξίζει θα δείξει.
Αν όμως είναι ανοιχτή στο να τη χειριστεί κάποιος όπως θέλει χωρίς μα και μου, το συζητάμε.
Φήμη: 32916
(02-02-2023, 02:29 PM)bigmountain89 Έγραψε: Το θέμα είναι να αποδίδει το ίδιο καλά στο κρεβάτι για να δικαιολογήσει την τιμή. Το ότι γράφει στην κάμερα, δε σημαίνει ότι θα είναι έτσι και στο κρεβάτι. Κι επιπλέον δεν κάνει γλωσσόφιλα, οπότε το αν θα αξίζει θα δείξει.
Αν όμως είναι ανοιχτή στο να τη χειριστεί κάποιος όπως θέλει χωρίς μα και μου, το συζητάμε.
Γιατί γράφει ότι δεν δίνει γλωσσοφιλα;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32916
02-02-2023, 06:16 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 02-02-2023, 06:16 PM από geroksouras.)
(02-02-2023, 05:53 PM)bigmountain89 Έγραψε: Το ανάφερε κάποιος, αλλού.
Και το ότι γράφει ότι φιλάει, δε σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει. Το έχουμε δει σε πάρα πολλές.
γεγονος
αν κι εγω προτιμω καποια γαματη στην πιπα παρα να φιλιεμαι και να μου τον παιζει
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 328
19 χρόνων πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και υπέροχο σώμα, θα την τμήσω έστω για μια φορά