(01-04-2023, 12:04 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Μια χαρα εχω συμμετασχει εδω και ενα χρονο, αλλα δεν εχω κερδισει τιποτα. Καποια στιγμη θα τα παρατησω γιατι ενας σε ενα χρονο εχει κερδισει 8 φορες, ο αλλος 3-4 και εχουμε και τις αλλαξοκωλιες, που ενας τα πασαρει στα φιλαρακια του.
Μην πας να κανεις τον εξυπνο παιχτει εκει που δεν σε παιρνει!
νταξει μωρε μην εξαπτεσαι χαβαλε κανουμε να πουμε,απλα μου θυμησες κανα 2 φορες που καναμε χαβαλε οτι αν κερδισεις θα το χαρισεις κ σου λεγα χαρισε το σε μενα ρε θειο κ τελικα δεν εβαζες συμμετοχη.
anyway οποιος εχει τυχη διαβαινει,νταξει μακαρι να ειχα κ γω την κωλοφαρδια του τυπου που κερδισε 8 φορες,εχω κερδισει 3 φορες,αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχω συμμεταχει σε παρα πολυ περισσοτερους διαγωνιαμους απο τους περισσοτερους εδω μεσα γιατι ειμαι κ απο τα πιο παλια μελη,οποτε στατιστικα οι 3 νικες σε τοσες συμμετοχες μπορει να μην ειναι κ τοσο τρομερο.
αν θελει ο αντμιν να μας βγαλει κ τα μελη με τις περισσοτερες συμμετοχες ωστε να δουμε κ ποιοι προσπαθουνε οντως παρα πολυ κ ειναι εντελως ατυχοι,οποτε σε εκεινους να δοθει κ ενα φρι φακ τιμης ενεκεν.
παντως νομιζω οτι ειναι αδικο να γκρινιαζουμε για ενα διαγωνισμο-εντελως αδιαβλητο- ο οποιος δινει στο νικητη 150 ευρω επι της ουσιας,χωρις οι συμμετεχοντες να χρειαζεται να καταβαλλουν ουτε ενα ευρω.