Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Sniper, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 20 δημοσιεύσεις!
(23-07-2025, 12:28 AM)nothorny Έγραψε: Κάπου έχω χαθει.. ακόμα αν μπείς στο νήμα λέει για κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη. Ο @old admin το έδωσε σημερα. Τι ισχύει τελικά?
Υγ 4 fun: Αν ήξερα ότι ηταν για σημερα, το 18 θα διάλεγα γιατι το ήξερα ότι θα βγει!
(23-07-2025, 12:28 AM)nothorny Έγραψε: Κάπου έχω χαθει.. ακόμα αν μπείς στο νήμα λέει για κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη. Ο @old admin το έδωσε σημερα. Τι ισχύει τελικά?
Υγ 4 fun: Αν ήξερα ότι ηταν για σημερα, το 18 θα διάλεγα γιατι το ήξερα ότι θα βγει!
- Η μέρα των κληρώσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση
(22-07-2025, 11:01 PM)Sniper Έγραψε: Συγχαρητήρια λοιπόν και επισήμως @"Pe27"! Να περάσεις όμορφα με όποιο κορίτσι διαλέξεις! Περιμένουμε εντυπώσεις από το νέο γραφείο!
Να πω συγχαρητήρια και στον @"Goros", αν και μπερδεύτηκα λίγο, αφού έγραφε ότι θα κληρωνόταν την Πέμπτη, αλλά βγήκε κανονικά ανακοίνωση.
(23-07-2025, 12:24 AM)Antidote Έγραψε: Μπράβο στους νικητές! Καλό είναι να κερδίζουν όλοι!
(22-07-2025, 11:10 PM)Pe27 Έγραψε: με τη σειρά μου να συγχαρώ τον @Goros για την αναπάντεχη νίκη του μια που όλοι περιμέναμε νικητή την Πέμπτη. Περιμένω ενημέρωση αναλυτική για το σπέσιαλ..
(23-07-2025, 08:31 PM)Goros Έγραψε: Ευχαριστώ πολύ όλους σας για αυτό το ανέλπιστα δώρο ανυπομονώ να πάω να σας πω εντυπώσεις.
Όχι φίλος! Δεν ευχαρίστησες όλους μας! Σε πηγάδι κατουρήσαμε και δε δέχεσαι τα συγχαρίκια μας;