|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,812
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum
|
Φήμη: 59242
15-04-2025, 12:55 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 15-04-2025, 12:56 AM από Sniper.)
geroksouras Έγραψε:στο αγνωστο μπας και βοηθησεις τα μελη
μην εισαι αρχιδι σαν τον @Antidote 
Τελικά αρχηγούλη ξεκίνησα να βοηθήσω την κοινότητα, αλλά ο έμπειρος @clonarius με το σχόλιο για τη margarita που δε μας απάντησε τι εννοεί με το «γελάσουμε» με έκοψε, η άλλη επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη και καταλήξαμε στην… ακολουθεί κριτική μέχρι Τετάρτη!
Υ.Γ. Το χρέος προς την κοινότητα θα το εκπληρώσουμε αν είμαστε τυχεροί στο δεύτερο ff.
Φήμη: 20585
(15-04-2025, 12:16 AM)Snipper Έγραψε: Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ διπλωμάτης· οι γιαγιάδες μας θα το έλεγαν «γαλίφης».

Δεν ήταν γαλιφιά! Ουτε καν.. την αλήθεια είπα. Δίνει άλλο τόνο στο φόρουμ!
Φήμη: 11691
(15-04-2025, 12:55 AM)Snipper Έγραψε: Τελικά αρχηγούλη ξεκίνησα να βοηθήσω την κοινότητα, αλλά ο έμπειρος @clonarius με το σχόλιο για τη margarita που δε μας απάντησε τι εννοεί με το «γελάσουμε» με έκοψε, η άλλη επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη και καταλήξαμε στην… ακολουθεί κριτική μέχρι Τετάρτη!
Υ.Γ. Το χρέος προς την κοινότητα θα το εκπληρώσουμε αν είμαστε τυχεροί στο δεύτερο ff.
ήμουν σαφής νομίζω...
η φίλη μας η Ηλέκτρα από Φιλιππίδου 11 και Φυλής 67...
τώρα και σε συσκευασία βίζιτας
ωραία κοπέλα, δυστυχώς δεν παίρνει πρωτοβουλίες...
κοινώς ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΟΛΚΗΣ
clonarius Έγραψε:ήμουν σαφής νομίζω...
η φίλη μας η Ηλέκτρα από Φιλιππίδου 11 και Φυλής 67...
τώρα και σε συσκευασία βίζιτας
ωραία κοπέλα, δυστυχώς δεν παίρνει πρωτοβουλίες...
κοινώς ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΟΛΚΗΣ Ουφ! Πάλι καλά που άκουσα τον παλιό! (σαφής δεν ήσουν, αλλά το υπονόησες…)
Ένα «ευχαριστώ» το χρωστάω!
15-04-2025, 04:45 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 15-04-2025, 04:46 PM από Sniper.)
(15-04-2025, 12:55 AM)Snipper Έγραψε: Τελικά αρχηγούλη ξεκίνησα να βοηθήσω την κοινότητα, αλλά ο έμπειρος @clonarius με το σχόλιο για τη margarita που δε μας απάντησε τι εννοεί με το «γελάσουμε» με έκοψε, η άλλη επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη και καταλήξαμε στην… ακολουθεί κριτική μέχρι Τετάρτη!
@geroksouras δε με θέλει να βοηθήσω -ακόμα- το φόρουμ. Πήγα για 4 περιπτώσεις που δεν έχουν κριτική, ΑΛΛΑ η μία αδιαθέτησε, η άλλη φεύγει στη χώρα της, 2 είναι Ελληνίδες που Μ. Εβδομάδα δεν… οπότε, πάμε σε δοκιμασμένη λύση (οι εναλλακτικές που μου πρότειναν τα κορίτσια στο τηλεφωνικό δεν ήταν του γούστου μου)
Φήμη: 7981
Ελπιζω λογω των ημερων αν υπαρχει μια χαλαροτητα για το ποτε θα πρέπει να εξαργυρώσουμε το δωρο !!!!
Φήμη: 32935
(16-04-2025, 10:02 PM)drizzt Έγραψε: Ελπιζω λογω των ημερων αν υπαρχει μια χαλαροτητα για το ποτε θα πρέπει να εξαργυρώσουμε το δωρο !!!!
αμα ζοριζεσαι θα το εξαργυρωσω εγω στη θεση σου μην εχεις τετοιες αγωνιες , ειμαι εδω για να βοηθησω το συνανθρωπο μου
Φήμη: 11084
Έχουμε πολλές τέτοιες εδώ στο site
Φήμη: 7981
(17-04-2025, 03:00 AM)TOMCRUISE Έγραψε: αμα ζοριζεσαι θα το εξαργυρωσω εγω στη θεση σου μην εχεις τετοιες αγωνιες , ειμαι εδω για να βοηθησω το συνανθρωπο μου 
Να σαι καλά ρε φίλε..... Αυτός αλτρουισμός στο site είναι άλλο πράγμα......χαχαχχαχ
|
|
|