Φήμη: 32916
(21-04-2025, 10:24 PM)nothorny Έγραψε: Για εσκορτ εχω δωσει μεχρι 300. Για την Αννουλα.. Δεν θυμαμαι να εχω δωσει περισσοτερα καπου.. Ηταν 2ωρο.. . Στα στριπ, μου εχει φυγει ανετα το 500αρι.. αλλα σε 6ωρο.. Αλλα αδερφε, προφανως, δεν εχουμε ολοι την ιδια τσεπη..
ε ναι εννοειτε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 7981
τα 420 ειναι παρα πολλα !!!!!!!!
Φήμη: 7981
Για να κραταει τετοιες τιμες προφανως εχει αρκετη δουλεια . . .
Φήμη: 32916
(28-04-2025, 10:15 PM)drizzt Έγραψε: Για να κραταει τετοιες τιμες προφανως εχει αρκετη δουλεια . . .
και 2 την ημερα να κανει ειναι πολλα τα λεφτα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 10
Λοιπόν φίλοι την πήρα πρόσφατα την συγκεκριμένη 420€ μία ώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, καταρχάς να πω ότι είναι πολύ ευγενική κοπέλα αλλά τεράστιο ψώνιο με το που μπήκε μέσα και την πλήρωσα έλεγε συνέχεια ότι είναι η τοπ σταρ της Ελλάδας και ότι θα γαμησω την καλύτερη βίζιτα τής Αθήνας, πάνω στο σεξ τώρα ήταν καλή όχι το τοπ μουνι που μου έλεγε συνεχώς αλλά πάνω του μετρίου,η πίπα ήταν μέτρια προς καλή και με άφησε να την χυσο στο στόμα,στο σεξ παίχτηκαν 2 στάσεις στα τέσσερα και κλασσικό λίγες ψεύτικες κραυγουλες και βρομολογα, έλεγε ότι είναι πολύ υγρή και της αρέσει να τής τον καρφώνουν,στο τέλος ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι αγκαλιά και μου είπε ότι θα φύγει για Μονακό το καλοκαίρι και θα γυρίσει Σεπτέμβριο,μου είπε ότι βγάζει περίπου 10 χιλιάδες το μήνα και ότι το πελατολόγιο της είναι όλοι πλούσιοι εφοπλιστές, πολιτικοί, επώνυμοι κτλπ,σαν εμφάνιση και όνομα τώρα για μία φορά αν έχεις τα λεφτά πιστεύω άξιζει για δεύτερη και τρίτη θα έλεγα όχι γιατί υπάρχουν πολλές φτηνότερες επιλογές με καλύτερες υπηρεσίες, γενικά η συγκεκριμένη είναι πολύ ακριβή σε σημείο απλησίαστο για τον μέσο Έλληνα οπότε όσο αντέχει η τσέπη αυτά από μένα.
Φήμη: 14824
Νομίζω η τιμή είναι λίγο τσιμπιμένη επειδή είναι πρώην σταρ Ελλάς και έχει κάνει και τσόντες. Προσωπικά πιστεύω ήταν πολύ πιο όμορφη πριν τις πλαστικές (όπως όταν ήταν Σταρ Ελλάς δηλαδή). Τώρα αν ήμουν άπειρα λεφτάς και τα 420 για μένα ήταν ότι τα 20 για το μέσο Έλληνα θα την έπαιρνα για τη περιέργεια.