26-08-2024, 10:51 PM
(26-08-2024, 02:26 PM)jimkas 44 Έγραψε: Ναι γράφτηκα για να πω αυτό μήπως και σώσω υποψήφια θύματα που θα σκάσουν 50€ για το τίποτα.Ναι είμαι σίγουρος ότι έτσι έγινε είχε κανονιστεί ραντεβού τηλεφωνικά το μεσημέρι για τής 11 όλα οκ και 20 λεπτά πριν το ραντεβού εφόσον είχα μπει στο ξενοδοχείο και ανεβηκα δωμάτιο εχωντας με τραβήξει οι κάμερες της εισόδου με περνούν απτό γραφείο και μου λένε την πιο ηλίθια δικαιολογία που λένε σε όλους όσους ακυρώνουν και απορρίπτουν το ραντεβού το ότι έχει περίοδο ,δηλαδή θέλουν να μου πούνε πώς 20/25 λεπτά πριν το ραντεβού που θα έπαιρνε μια καθαρή 500σαρα στο χέρι της έπιασε περίοδο εδώ είναι για να γελάς, απλώς η συγκεκριμένη είναι φουλ βαρεμενη όπως αποδείχθηκε και θέλει να πηγαίνει με όποιον αυτή γουστάρει με τα όσα βγάζει από τις βίζιτες της μιας ώρας γι'αυτό και μπορεί και απορρίπτει με το γραφείο συνένοχο να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση,να φανταστείς στο τηλέφωνο μου ζητούσαν επανειλημμένα συγνώμη μέχρι και που προσφέρθηκαν να μου στείλουν Άλλην που είχαν διαθέσιμη με 150€ αλά αρνήθηκα.Ναι σε αυτό έχεις όντως δίκιο από την μια μεριά τουλάχιστον γλυτωσα τα 500 αν τελικά ήταν όντως φόλα στο κρεβάτι όπως είναι και στις άθλιες τσόντες της.
που να σου άρεσαν κιόλας οι τσόντες της πόσα θα ήσουν διατεθειμένος να σκάσεις εεε

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)