|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,936
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πορνομοντελο!!!
|
Φήμη: 14824
(11-07-2024, 10:03 PM)geroksouras Έγραψε: 500 μια ωρα
490**
Φήμη: 23713
(19-07-2022, 11:40 AM)Katsikogamis Έγραψε: να βαλουμε και μια φωτογραφια
![[Εικόνα: attachment.php?aid=21684]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=21684)
![[Εικόνα: attachment.php?aid=21686]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=21686)
![[Εικόνα: attachment.php?aid=21687]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=21687)
![[Εικόνα: attachment.php?aid=21688]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=21688)
ωωωωωωω….
Ενδιαφέρον το θέμα ….
Τωρα πήρα κι εγώ νουμερακι …
Έχει κανει πάρει το κορίτσι ;
Καμία κριτικούλα ;
Φήμη: 5933
(25-08-2024, 10:18 AM)jimkas 44 Έγραψε: Λοιπόν μάγκες η συγκεκριμένη αποδείχθηκε μεγάλη φόλα δυστυχώς την είχα κλείσει για μια ώρα στο Πρίαμος 11 ώρα το βράδυ 490€ απτό call girls που βιζιταρει σαν Μπάρμπι και 20 λεπτά πρίν το προγραμματισμένο ραντεβού με παίρνει το γραφείο και μου λέει ψέματα ότι έχει περίοδο και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί παρόλο εγώ που είχα κλείσει δωμάτιο σαν μαλακας και ήμουν διατεθειμένος να σκάσω 500€ για πάρτη της,αυτό που συνέβη ουσιαστικά δηλαδή είναι ότι με απέρριψε εμένα προσωπικά σάν πελάτη προφανώς το Πρίαμος και φαντάζομαι πολλά άλλα απτά σεξοξενοδοχεια της Αθήνας συνεργάζονται με πολλά απτά γνωστά γράφεια και όποιος υποψήφιος πελάτης μπαίνει γίνεται κατευθείαν face control από τις κάμερες στην είσοδο και στέλνουν την φωτογραφία σου στο γραφείο με την οποιαδήποτε πουτανα που επέλεξες, οπότε αυτό έγινε δηλαδή με αυτή πρως έμενα και απορρίφτηκα απτό μπάζο,αν είναι να πρέπει να σκαμε έξω με αμάξι πόρσε και να πηγαίνουμε μέσα με χρυσά ρολόγια και κοστούμι για να γαμησουμε μια πουτανα δεν αξίζει και είναι προσβολή και προς εμάς τους πελάτες, αυτά παίδες από μένα προς αυτή αν την πάρετε να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε τα λεφτά σάς για το δωμάτιο ξενοδοχείου και φυσικά τον χρόνο σας όποτε προσοχή με δική σας απόφαση εγώ προειδοποίησα.
Χμ...
Γράφτηκες για να πεις αυτό;
Και είσαι σίγουρος ότι έτσι έγινε;
Η κοπέλα δεν ήρθε και γλύτωσες 500. Που να τα έδινες και να ήταν όντως φόλα. Φόλα δεν είναι όποια δεν έρχεται. Και τα λεφτά του ξενοδοχείου είναι το λιγότερο μπροστά στα 500.
Φήμη: 13494
(26-08-2024, 01:29 PM)bigmountain89 Έγραψε: Χμ...
Η κοπέλα δεν ήρθε και γλύτωσες 500. Που να τα έδινες και να ήταν όντως φόλα. Φόλα δεν είναι όποια δεν έρχεται. Και τα λεφτά του ξενοδοχείου είναι το λιγότερο μπροστά στα 500.
Μεγαλο ρισκο τα 500
Φήμη: 10
(26-08-2024, 01:29 PM)bigmountain89 Έγραψε: Χμ...
Ναι γράφτηκα για να πω αυτό μήπως και σώσω υποψήφια θύματα που θα σκάσουν 50€ για το τίποτα.Ναι είμαι σίγουρος ότι έτσι έγινε είχε κανονιστεί ραντεβού τηλεφωνικά το μεσημέρι για τής 11 όλα οκ και 20 λεπτά πριν το ραντεβού εφόσον είχα μπει στο ξενοδοχείο και ανεβηκα δωμάτιο εχωντας με τραβήξει οι κάμερες της εισόδου με περνούν απτό γραφείο και μου λένε την πιο ηλίθια δικαιολογία που λένε σε όλους όσους ακυρώνουν και απορρίπτουν το ραντεβού το ότι έχει περίοδο ,δηλαδή θέλουν να μου πούνε πώς 20/25 λεπτά πριν το ραντεβού που θα έπαιρνε μια καθαρή 500σαρα στο χέρι της έπιασε περίοδο εδώ είναι για να γελάς, απλώς η συγκεκριμένη είναι φουλ βαρεμενη όπως αποδείχθηκε και θέλει να πηγαίνει με όποιον αυτή γουστάρει με τα όσα βγάζει από τις βίζιτες της μιας ώρας γι'αυτό και μπορεί και απορρίπτει με το γραφείο συνένοχο να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση,να φανταστείς στο τηλέφωνο μου ζητούσαν επανειλημμένα συγνώμη μέχρι και που προσφέρθηκαν να μου στείλουν Άλλην που είχαν διαθέσιμη με 150€ αλά αρνήθηκα.Ναι σε αυτό έχεις όντως δίκιο από την μια μεριά τουλάχιστον γλυτωσα τα 500 αν τελικά ήταν όντως φόλα στο κρεβάτι όπως είναι και στις άθλιες τσόντες της.
(25-08-2024, 10:18 AM)jimkas 44 Έγραψε: Λοιπόν μάγκες η συγκεκριμένη αποδείχθηκε μεγάλη φόλα δυστυχώς την είχα κλείσει για μια ώρα στο Πρίαμος 11 ώρα το βράδυ 490€ απτό call girls που βιζιταρει σαν Μπάρμπι και 20 λεπτά πρίν το προγραμματισμένο ραντεβού με παίρνει το γραφείο και μου λέει ψέματα ότι έχει περίοδο και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί παρόλο εγώ που είχα κλείσει δωμάτιο σαν μαλακας και ήμουν διατεθειμένος να σκάσω 500€ για πάρτη της,αυτό που συνέβη ουσιαστικά δηλαδή είναι ότι με απέρριψε εμένα προσωπικά σάν πελάτη προφανώς το Πρίαμος και φαντάζομαι πολλά άλλα απτά σεξοξενοδοχεια της Αθήνας συνεργάζονται με πολλά απτά γνωστά γράφεια και όποιος υποψήφιος πελάτης μπαίνει γίνεται κατευθείαν face control από τις κάμερες στην είσοδο και στέλνουν την φωτογραφία σου στο γραφείο με την οποιαδήποτε πουτανα που επέλεξες, οπότε αυτό έγινε δηλαδή με αυτή πρως έμενα και απορρίφτηκα απτό μπάζο,αν είναι να πρέπει να σκαμε έξω με αμάξι πόρσε και να πηγαίνουμε μέσα με χρυσά ρολόγια και κοστούμι για να γαμησουμε μια πουτανα δεν αξίζει και είναι προσβολή και προς εμάς τους πελάτες, αυτά παίδες από μένα προς αυτή αν την πάρετε να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε τα λεφτά σάς για το δωμάτιο ξενοδοχείου και φυσικά τον χρόνο σας όποτε προσοχή με δική σας απόφαση εγώ προειδοποίησα.
Ενδιαφέρον ο τρόπος που σκέφτεσαι ..
Φήμη: 32968
(17-07-2024, 02:18 PM)geroksouras Έγραψε: αυτο σε τρεναρει οχι τα 500 που θελει ε;
500?????????
Φήμη: 32968
(26-08-2024, 03:44 PM)zaui69 Έγραψε: Ενδιαφέρον ο τρόπος που σκέφτεσαι ..
δεν καταλαβα ρε παικτη,εσυ δηλαδη ησουνα με τα 500 στο χερι κ σε απερριψε επειδη δεν της αρεσαν τα μουτρα σου???
λιγο απιστευτο μου φαινεται ρε φιλαρσκι.
για 500 κ εγω θα πηγαινα μαζι σου να ουμε χαχα
Φήμη: 13494
(26-08-2024, 04:06 PM)TOMCRUISE Έγραψε: 500?????????
Εε ναι αντε για σενα 490
|
|
|