Φήμη: 18285
Πηρα χτες σε ενα γραφειο απο τα μεγαλα για ραντεβου νωρις απογευμα. Η μια λεει εχει ρεπο, η αλλη θα ξεκινησει ποιο αργα. Μου εστειλαν 5 ονοματα οτι μπορουν. Διαλεγω μια κοπελα, με καλοτν μετα απο μιση ωρα και μου λενε οτι αισθανεται αδιαθετη. Να δουμε καποια αλλη?
Και της λεω οχι θα παρω απο αλλου. Οταν εχεις 5 απο τις 25 και τωρα εμειναν 4 χαιρετα μας και της το κλεινω.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 4408
13-01-2026, 09:40 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 09:43 PM από nesjacobs.)
(13-01-2026, 09:27 PM)hijodedios Έγραψε: Πηρα χτες σε ενα γραφειο απο τα μεγαλα για ραντεβου νωρις απογευμα. Η μια λεει εχει ρεπο, η αλλη θα ξεκινησει ποιο αργα. Μου εστειλαν 5 ονοματα οτι μπορουν. Διαλεγω μια κοπελα, με καλοτν μετα απο μιση ωρα και μου λενε οτι αισθανεται αδιαθετη. Να δουμε καποια αλλη?
Και της λεω οχι θα παρω απο αλλου. Οταν εχεις 5 απο τις 25 και τωρα εμειναν 4 χαιρετα μας και της το κλεινω.
Και πολύ καλά έκανες
Τα 5 ονόματα που σου πρότειναν μπορεί και να ήταν αυτές που δεν έχουν πολύ δουλειά όπως κάνουν κάποιες φορές.
Τώρα γιατί ακύρωσαν και την επόμενη από την πεντάδα,δεν ξέρω. Πολύωρο; Λάθος ενημέρωση της τηλεφωνήτριας;
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
Φήμη: 12083
φίλος από χτες μέχρι σήμερα το glamour φόρτωσε +10
Φήμη: 32899
(13-01-2026, 09:27 PM)hijodedios Έγραψε: Πηρα χτες σε ενα γραφειο απο τα μεγαλα για ραντεβου νωρις απογευμα. Η μια λεει εχει ρεπο, η αλλη θα ξεκινησει ποιο αργα. Μου εστειλαν 5 ονοματα οτι μπορουν. Διαλεγω μια κοπελα, με καλοτν μετα απο μιση ωρα και μου λενε οτι αισθανεται αδιαθετη. Να δουμε καποια αλλη?
ειδα οτι γυρισες και επεστρεψα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.