|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,765
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Joanna
|
Φήμη: 7346
Καλό βράδυ αγόρια μου!
699 794 4937 για επιλεκτικά ραντεβού & μόνο
Hotel Madison Κατεχακη
Ενημέρωση από τη προηγούμενη μερα
-προτίμηση σε κυρίους που γνωρίζω ηδη-
80€/ωρα
Φήμη: 32921
(16-11-2025, 10:05 AM)kokoun Έγραψε: Η τζο είναι κοντά στα 50 και είναι πεντακάθαρη και πάντα στην πένα, απορώ πώς μερικές κοπέλες πού είναι κοντά στα 25 πάνε σε ραντεβού εντελώς απεριποίητες τι ποντάρουν μόνο στην νεανικότητα τους?? απαράδεκτο! πάρτε παράδειγμα από την συγκεκριμένη νεαρές μου.
τι παραδειγμα να παρουνε μωρε,αμα δεν τιμανε το ψωμι που τρωνε ειναι για τα πανηγυρια.
η τζοανα ειναι επαγγελματιας και παρεχει υπηρεσιες υψηλου επιπεδου!
Φήμη: 59203
(19-11-2025, 01:24 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τι παραδειγμα να παρουνε μωρε,αμα δεν τιμανε το ψωμι που τρωνε ειναι για τα πανηγυρια.
Η Jo είναι γαμώ τα παιδιά καταρχήν και το ζει. Ούτε επαγγελματισμός ούτε τίποτα. Είναι μια καυλιάρα γυναίκα που ξέρει τι θέλει τόσο εκείνη όσο και εσύ και κάνει ό.τι χρειάζεται για να μεγιστοποιήσει την απόλαυση.
Τα περισσότερα κοριτσάκια μπροστά της είναι οδοντόκρεμες. Και το λέω χωρίς καμία διάθεση καλοπιάσματος.
19-11-2025, 01:59 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 19-11-2025, 02:00 AM από Blonde Jo.)
Αγόρια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια,με τιμάτε ιδιαιτέρως!
Τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά κι εχω περάσει απολαυστικά μαζί σας,γιατί είστε υπέροχα αγόρια!
Τ ότι έχω τέτοια απήχηση, οφείλεται στ ότι τοσα χρόνια δουλεύω με την αλήθεια μου,ξεκάθαρη σε όλα,και το σημαντικότερο γουστάρω το σεξ και τη δύναμη που έχει το σώμα μου να κερδίζει μέσα απ αυτο,χωρίς στην ουσία να εχω ουδεμία ανάγκη βιοπορισμού ..
Τα δε τελευταία χρόνια είμαι αρκετά επιλεκτική κι αναζητώ μόνο το καλό σεξ μέσα απ τα ραντεβού μου,κι όχι απλώς ν ανέχομαι για το χρημα,εξου και περνάμε φινα εγώ κι ο εκάστοτε παρτενέρ!
Hotel Madison Κατεχακη
80€/ωρα
Φήμη: 32921
(19-11-2025, 01:59 AM)Blonde Jo Έγραψε: Αγόρια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια,με τιμάτε ιδιαιτέρως!
Τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά κι εχω περάσει απολαυστικά μαζί σας,γιατί είστε υπέροχα αγόρια!
Τ ότι έχω τέτοια απήχηση, οφείλεται στ ότι τοσα χρόνια δουλεύω με την αλήθεια μου,ξεκάθαρη σε όλα,και το σημαντικότερο γουστάρω το σεξ και τη δύναμη που έχει το σώμα μου να κερδίζει μέσα απ αυτο,χωρίς στην ουσία να εχω ουδεμία ανάγκη βιοπορισμού ..
Τα δε τελευταία χρόνια είμαι αρκετά επιλεκτική κι αναζητώ μόνο το καλό σεξ μέσα απ τα ραντεβού μου,κι όχι απλώς ν ανέχομαι για το χρημα,εξου και περνάμε φινα εγώ κι ο εκάστοτε παρτενέρ!
εισαι η καλυτερη!
19-11-2025, 10:56 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 19-11-2025, 10:57 PM από Blonde Jo.)
Καυλιαρικη η καληνύχτα σήμερα..
* gif_akia είναι
Hotel Madison Κατεχακη
80€/ωρα
Φήμη: 456
(19-11-2025, 01:24 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τι παραδειγμα να παρουνε μωρε,αμα δεν τιμανε το ψωμι που τρωνε ειναι για τα πανηγυρια.
πρέπει να πάρουν παράδειγμα είναι απαράδεκτο ωρες ωρες! κατηγορούν τούς πελάτες αλλα πολλές ειναι μαυρα χάλια στο θέμα αυτο!!!
(20-11-2025, 07:49 AM)kokoun Έγραψε: πρέπει να πάρουν παράδειγμα είναι απαράδεκτο ωρες ωρες! κατηγορούν τούς πελάτες αλλα πολλές ειναι μαυρα χάλια στο θέμα αυτο!!!
...είναι και θέμα παιδείας μάτια μου το να προσέχει κάποιος την υγιεινή του..εγώ από μικρό κορίτσι ήμουν ετσι,είχα σαν παράδειγμα φυσικά και τους γονείς μου,η δε μαμά ήταν στο τομέα της υγείας..
Το θέμα είναι απλό όμως,εφόσον κάνουμε συνεύρεσεις ερωτικές, οφείλουμε να προσέχουμε ΤΑ ΠΆΝΤΑ ,για τον εαυτό μας πρωτίστως αλλά και για τους άλλους!
Hotel Madison Κατεχακη
80€/ωρα
Φήμη: 12082
(20-11-2025, 12:30 PM)Blonde Jo Έγραψε: ...είναι και θέμα παιδείας μάτια μου το να προσέχει κάποιος την υγιεινή του..εγώ από μικρό κορίτσι ήμουν ετσι,είχα σαν παράδειγμα φυσικά και τους γονείς μου,η δε μαμά ήταν στο τομέα της υγείας..
Το θέμα είναι απλό όμως,εφόσον κάνουμε συνεύρεσεις ερωτικές, οφείλουμε να προσέχουμε ΤΑ ΠΆΝΤΑ ,για τον εαυτό μας πρωτίστως αλλά και για τους άλλους!
την καλημέρα μου στην όμορφη φιλενάδα
(20-11-2025, 12:47 PM)arpagas Έγραψε: την καλημέρα μου στην όμορφη φιλενάδα
Καλημερούδια αγόρι!!
Hotel Madison Κατεχακη
80€/ωρα
|
|
|