Παμε και σε αλλο κινκι πηδημα με μωρο της δουλειας.
Κλεινω ενα προχωρημενο μωρο που εμφανιζεται στο ξενοδοχειο καλοντυμενη με μαυρες μποτες, μεγαλη τσαντα και το κινητο στο χερι.
Μπαινει μεσα, φιλι και βαζει το κινητο στην τσαντα της που την παιρνει στο μπανιο για να φρεσκαριστει. Βγαινει απο το μπανιο με μια πετσετα και την τσαντα της στο χερι και καθεται διπλα μου στο κρεβατι. Ανοιγει την τσαντα να βγαλει το κινητο, και τι να δω στην τσαντα; Ειχε ενα στραπ ον και δεσμα!
Βαζω το χερι μεσα και βγαζω το στραπ ον και της λεω τι ειναι τουτο; Α μου λεει το επομενο ραντεβου εχω ενα πελατη που τον παιρνει απο πισω. Δεν εφερα το μεγαλυτερο γιατι ειναι πρωταρης και δεν θελω να του κανω ζημια.
Ενθουσιαζομαι και εγω, και της λεω πως το φοραω αυτο; Α μου λεει δεν ειναι για σενα, και να επιμενω εγω οτι θελω να μου το φορεσει. Ειχα αλλα στο μυαλο μου!

Της λέω αστο εδω και αφοσιωσου στην πιπα. Μου το σηκωνει και τον κανει καγγελο, και παιρνω το στραπ ον και παω να το φορεσω. Να διαμαρτυρεται το μωρο αλλα στο τελος ενεδωσε με καποιο μικρο χρηματικο ποσο. Βαζει προφυλακτικο στο στραπ ον και με βοηθαει να το φορεσω. Λιγο δυσκολο γιατι εχει ενα λουρι που παει απο κατω και εμποδιζει στα αρχιδια!
Με το που μου το βαζει της λεω κατσε στα 4 τωρα! Μιλαμε το μωρο να εχει βαλει τα γελια! Γυριζει και το πιανει με τα χερια της να το βαλει στον κωλο της με λιγο λιπαντικο, ενω εγω να της τον εχω βαλει στο μουνακι. Εγινε ενα DP απο τα λιγα αλλα δεν κρατησε πολυ γιατι ηταν αβολο να το φοραω και μου αποσπουσε την προσοχη. Δεν μπορουσα να συγκεντρωθω βλεπωντας δυο καβλια να την πηδανε χωρις να μπορεις να σπρωχνεις δυνατα. Ενοιωθα σαν εξωγηινος!
Το βγαζω λοιπον και τελειωνω το γαμησι στο μουνακι της, αλλα η θεα στα 4 με δυο καβλια μεσα της. Pricless!