Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
(09-02-2026, 11:48 PM)gus Έγραψε: Εμένα μου ακούγεται μαθηματικά σωστό έτσι όπως το γράφεις .αν θεωρήσουμε τις ... Σαν την μαθηματική πιθανότητα λάθους
(09-02-2026, 07:26 PM)Pe27 Έγραψε: Οχι . Από περιέργεια να δω αν με δουλεύει ή όχι το έκλεισα και λίγες μέρες πριν ή της έστειλα ή μου έστειλε επιβεβαίωση αν ισχύει .
Οταν τελείωσε το ραντεβού μου έδειξε το Viber της είχε εκατοντάδες μηνύματα αδιάβαστα και μου εξήγησε ότι είναι θέμα τύχης να είσαι στα πρώτα που θα ανοίξει για αυτό να επιμένω αν δω ότι περνάνε μέρες
Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν μου απάντησε είχα ήδη προσπαθήσει ένα χρόνο να τη βρω σε μηνύματα με διάφορους τρόπους και μέσα
Επίσης μου είπε ότι κάνει δύο ραντεβού τη μέρα για να είναι σωστή και για να τα μοιράζει δίκαια παίρνει ένα νέο πελάτη κάθε μέρα και ένα παλιό
Πράγματι έλεγε αλήθεια γιατί από τη πρώτη μας συνάντηση στο τέλος ζήταγα τη επόμενη και έβγαζε μια ατζέντα και κοιτούσε τα ραντεβού της και με έκλεινε μέσο όρο στις τρεις βδομαδες όσες φορές τη ξανασυνάντησα
εχω την ιδια εμπειρια ως αναφορα τα ραντεβου της αλλα και την αξιοπιστια της
το κοριτσι εχει πολλους πελατες , κανει οτι καλυτερο μπορει να διαχειρηστει την κατασταση ..