Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
(05-11-2025, 01:45 AM)giorgos2226 Έγραψε: νομιζω πως δειχνει μεγαλυτερη αυτη απο την ρανια που σε παει στα ουρανια
Φίλε μου Ράνια έχω πάρει
ιδια βυζιά ίδια μαλλιά φωνή δεν αναγνωρίζω γιατί δεν έχω πιάσει πολύ κουβέντα
βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πόσες Αλβανίδες ελληνόφωνες ξανθιές να 'έχουν μείνει φυλής;
(05-11-2025, 02:03 AM)oo60 Έγραψε: Φίλε μου Ράνια έχω πάρει
ιδια βυζιά ίδια μαλλιά φωνή δεν αναγνωρίζω γιατί δεν έχω πιάσει πολύ κουβέντα
βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πόσες Αλβανίδες ελληνόφωνες ξανθιές να 'έχουν μείνει φυλής;
Δεν ειναι η Ρανια στο βιντεο, εχει πιο ψιλη και γλυκια φωνη. Ημουν απ τους πρωτους τακτικους πελατες της και περναγαμε ωραια, πλεον δεν παω εκει προτιμω να δοκιμαζω νεο αιμα. Την ειχα σταμπαρει πριν πιασει εκει δουλεια που ηταν στο osmose massage
Μια Τζωρτζια που δουλευε στη διδυμου πριν μερικα χρονια κοντο μελανουρι με πιασιματακια και ωραια ταττου παιζει να την εχει πετυχει καποιος καπου;; Εκανε ωραια γαμησια
(08-11-2025, 04:14 PM)wed Έγραψε: Δεν ειναι η Ρανια στο βιντεο, εχει πιο ψιλη και γλυκια φωνη. Ημουν απ τους πρωτους τακτικους πελατες της και περναγαμε ωραια, πλεον δεν παω εκει προτιμω να δοκιμαζω νεο αιμα. Την ειχα σταμπαρει πριν πιασει εκει δουλεια που ηταν στο osmose massage