Φήμη: 32916
(25-06-2022, 02:29 PM)clonarius Έγραψε: κώλο δίνει η Ρουσλάνα?
φυσικα
να πας
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(25-06-2022, 10:38 PM)clonarius Έγραψε: θα πάω ρε πούστη Ξούρα, κι αν δεν δώσει θα φωνάξω τον βάτραχο να πάρει τον δικό σου εντάξει?
και ρε και πουστη
δεν μιλας καλα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(26-06-2022, 12:03 AM)clonarius Έγραψε: α το ρε σε πείραξε...
μαχαιρι στη καρδια ηταν
(26-06-2022, 01:34 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Δεν θελεις λιγη ψυχαναλυση; Εισαι το σιγουρος στην ζωη σου;
Και πως το βλέπεις. Να αφήνουν εδώ τα τρολ.και τις αντιπαραθέσεις; Έτσι κι άλλοιως ο πρώτος του λογαριασμός έχει φάει mute εδω
Φήμη: 6735
Κύριοι ας ασχοληθούμε με το δικό μας φόρουμ και τα δικά μας μέλη. Κάποιοι παλιοί ίσως θυμούνται ότι στην αρχή είχαν έρθει κάποιοι και νόμιζαν ότι το φόρουμ ήταν τσιφλίκι τους και έπεσε σκούπα. Και ήταν κακό τότε για το φόρουμ αλλά μακροπρόθεσμα επιβιώσαμε. Εγώ θέλω ένα φόρουμ το οποίο να είναι καθαρό από τσακωμούς εντός λογικών πλαισίων και να υπάρχει καθαρή πληροφορία. Και από εμένα θα έχετε κάθε εβδομάδα τις κληρώσεις σας και προσφορές που ισχύουν μόνο για τα μέλη μας

old admin aka παλιοδιαχειριστής