|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,773
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Η κοπέλα μου δεν γουστάρει το σεξ
|
Φήμη: 32923
(08-08-2023, 08:52 PM)piqeros Έγραψε: Αυτο ειναι κατι που για να το πω ξανα θα ειναι οριστικο. Γιατι το εχω πει καποιες φορές χωρίς να το εχω τηρησει. Οπότε αντι για μεγάλα λόγια, προτιμώ να κανω δικες μου μεγάλες εσωτερικές σκεψεις και οταν ζυμωθει κατι ολοκληρωμένο στο μυαλό μου να το εκφράσω.
Εκτός και αν θελησει να το τελειώσει εκείνη πρώτη...
deν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα επειδη προσωπικα εχασα πολυ χρονο με μια γυναικα που δεν με καλυπτε σεξουαλικα-μετα καταλαβα οτι σε τιποτα δεν με καλυπτε κ δεν με αγαπουσε κιολας κ επειδη η ζωη ειναι πολυ μικρη μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,τελειωσε το τωρα,δε μπορουμε να κανουμε καλα τον καθενα ,ποσο μαλλον ανθρωπους που δεν εχουνε καμια διαΘΕΣη να βελτιωθουνε κ η δικια σου νομιζω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια.
στην πορεια θα καταλαβεις οτι το καλο σεξ ειναι παρα πολυ σημαντικο για εναν ανθρωπο,μπορει να βρεις καποια που να μην ταιριαζεις τοσο οσο ταιριαζεις με την αλλη ,αλλα να κανεις καλο σεξ,θα δεις οτι το καλο σεξ θα σε κανει πιο χαρουμενο απο οτι εισαι τωρα.
το ιδανικο ειναι να βρεις μια που να στα δωσει ολα,αλλα αν πρεπει να εχεις το ενα απο τα 2 ,καλυτερα να εχεις το καλο σεξ.
μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,αμα δεν γουσταρει σεξ να παρει μια γατα κ να μην σε ταλαιπωρει αδικα!
Φήμη: 1869
(09-08-2023, 01:55 AM)TOMCRUISE Έγραψε: deν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα επειδη προσωπικα εχασα πολυ χρονο με μια γυναικα που δεν με καλυπτε σεξουαλικα-μετα καταλαβα οτι σε τιποτα δεν με καλυπτε κ δεν με αγαπουσε κιολας κ επειδη η ζωη ειναι πολυ μικρη μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,τελειωσε το τωρα,δε μπορουμε να κανουμε καλα τον καθενα ,ποσο μαλλον ανθρωπους που δεν εχουνε καμια διαΘΕΣη να βελτιωθουνε κ η δικια σου νομιζω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια.
στην πορεια θα καταλαβεις οτι το καλο σεξ ειναι παρα πολυ σημαντικο για εναν ανθρωπο,μπορει να βρεις καποια που να μην ταιριαζεις τοσο οσο ταιριαζεις με την αλλη ,αλλα να κανεις καλο σεξ,θα δεις οτι το καλο σεξ θα σε κανει πιο χαρουμενο απο οτι εισαι τωρα.
το ιδανικο ειναι να βρεις μια που να στα δωσει ολα,αλλα αν πρεπει να εχεις το ενα απο τα 2 ,καλυτερα να εχεις το καλο σεξ.
μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,αμα δεν γουσταρει σεξ να παρει μια γατα κ να μην σε ταλαιπωρει αδικα!
σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου και που καθισες να ασχοληθεις με το προβλημα μου. το εκτιμώ...
Φήμη: 2668
(09-08-2023, 01:55 AM)TOMCRUISE Έγραψε: deν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα επειδη προσωπικα εχασα πολυ χρονο με μια γυναικα που δεν με καλυπτε σεξουαλικα-μετα καταλαβα οτι σε τιποτα δεν με καλυπτε κ δεν με αγαπουσε κιολας κ επειδη η ζωη ειναι πολυ μικρη μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,τελειωσε το τωρα,δε μπορουμε να κανουμε καλα τον καθενα ,ποσο μαλλον ανθρωπους που δεν εχουνε καμια διαΘΕΣη να βελτιωθουνε κ η δικια σου νομιζω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια.
μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,αμα δεν γουσταρει σεξ να παρει μια γατα κ να μην σε ταλαιπωρει αδικα! Διαφωνώ λίγο
Θεωρώ ότι το σεξ είναι σημαντικό όπως όμως και τα υπόλοιπα κομμάτια σε μια σχέση.
Τι να την κανεις την άλλη πχ αν δε μπορείς να συζητήσεις, να μοιραστείς τις αγωνίες και τα προβλήματα σου, να τη κυκλοφορήσεις
Φήμη: 4283
(09-08-2023, 07:57 PM)iwo Έγραψε: Διαφωνώ λίγο
Θεωρώ ότι το σεξ είναι σημαντικό όπως όμως και τα υπόλοιπα κομμάτια σε μια σχέση.
Τι να την κανεις την άλλη πχ αν δε μπορείς να συζητήσεις, να μοιραστείς τις αγωνίες και τα προβλήματα σου, να τη κυκλοφορήσεις
αν εχει ωραιο μουνι ολα γινονται
Φήμη: 156
(08-08-2023, 08:20 PM)piqeros Έγραψε: Αγαπητοι συναγωνιστές του φόρουμ, θελω τη βοήθεια σας. Έχω μια σχεση 2 χρονια σχεδον με μια κοπέλα και δεν ψηνεται να κανουμε σεξ. Ποτέ δεν το ξεκινά, ποτέ δεν το ζητά και το σεξ μαζι της ειναι τοσο μηχανικο που νιωθεις οτι στο τέλος πρέπει να πληρώσεις...
Στείλε φωτογραφία της να σου πούμε αν αξίζει να ασχοληθείς
(09-08-2023, 08:24 PM)Jeffrey Έγραψε: Στείλε φωτογραφία της να σου πούμε αν αξίζει να ασχοληθείς 
Φήμη: 2190
09-08-2023, 08:35 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 09-08-2023, 08:35 PM από vicky.)
(08-08-2023, 08:45 PM)piqeros Έγραψε: Δεν περίμενα σε ένα σεξοφόρουμ να βγάζω τα ψυχολογικά μου, αλλά ευχαριστώ αυτο το μεσο για τη δυνατότητα που μου δινει να τα εκφρασω.
Είμαστε σαν οικογένεια πες τα όλα
Α πολύ ωραία κοπέλα
Φήμη: 32923
(09-08-2023, 07:57 PM)iwo Έγραψε: Διαφωνώ λίγο
ε καλα προφανως δεν εννοω να παει να κανει σεξ με μια βιζιτα που μονο να κανει σεξ ξερει,απλα πιστευω οτι αν βρει μια η οποια νταξει σε καποια πραγματα οπως αυτα που ανεφερες δεν ειναι τελεια-οχι ομως σε βαθμο που να θελεις να τη σουταρεις,αλλα σεξουαλικα σε υπερκαλυπτει,ειναι προτιμοτερη απο καποια που σε καλυπτει 100 % στα της σχεσης,αλλα στο κρεβατι ειναι μηδεν.
(09-08-2023, 08:46 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ε καλα προφανως δεν εννοω να παει να κανει σεξ με μια βιζιτα που μονο να κανει σεξ ξερει,απλα πιστευω οτι αν βρει μια η οποια νταξει σε καποια πραγματα οπως αυτα που ανεφερες δεν ειναι τελεια-οχι ομως σε βαθμο που να θελεις να τη σουταρεις,αλλα σεξουαλικα σε υπερκαλυπτει,ειναι προτιμοτερη απο καποια που σε καλυπτει 100 % στα της σχεσης,αλλα στο κρεβατι ειναι μηδεν.
περιέγραψες κάτι αρκετά ισορροπημένο..Ιδανικό...
Φήμη: 1910
09-08-2023, 08:56 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 09-08-2023, 08:57 PM από poutsa-voas.)
(09-08-2023, 08:35 PM)vicky Έγραψε: Είμαστε σαν οικογένεια πες τα όλα
Α πολύ ωραία κοπέλα
Ωραίο μουνακι
Στείλε και καμία γυμνή
(09-08-2023, 08:52 PM)studiotester Έγραψε: περιέγραψες κάτι αρκετά ισορροπημένο..Ιδανικό...
Ισχύει
|
|
|