Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 69 δημοσιεύσεις!
13-01-2026, 09:50 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 09:51 AM από Sniper.)
(13-01-2026, 12:29 AM)Glory' Έγραψε: Δεν με αναφέρεις μέσα στα μέλη που κρατούν το site σε ένα επίπεδο και έχουν να δώσουν... Μήπως να παρεξηγηθώ;
Εννοώ πως είμαι πιο παλιός από τον sniperουλη και μου φαίνεται παράξενο που με ξέχασες.
Έχουμε αρκετά κοινά σημεία γενικώς. Μου έκανε εντύπωση που με ξέχασες..
Διακρίνω μία εμπάθεια, αλλά δεν πειράζει· πόνος είναι, θα περάσει
(13-01-2026, 12:46 AM)shinoharas' Έγραψε: Εγώ θα παρεξηγιόμουν και θα έκλεινα ραντεβου θανάτου
(13-01-2026, 12:54 AM)Glory' Έγραψε: χαχαχαχα Αγώνας kickboxing με διαιτητή τον sniperουλη
Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με συμπεριέλαβε αφού έχουμε τόσα κοινά σημεία στο φορουμ και τα είχαμε πει και μέσω π.μ. κάποια στιγμή.
Επειδή ο @Pe27 απολογήθηκε για όποιους τυχόν λησμόνησε, αλλά εσύ συνεχίζεις την υποτιμητική προσφώνηση… Gloria
ας τον κάνουμε διαιτητή στο δικό μας ραντεβού θανάτου…
(13-01-2026, 09:50 AM)Sniper Έγραψε: Διακρίνω μία εμπάθεια, αλλά δεν πειράζει· πόνος είναι, θα περάσει
ας τον κάνουμε διαιτητή στο δικό μας ραντεβού θανάτου…
Εμπάθεια επειδή ρώτησα γιατί δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα με τα μέλη που έχουν προσφέρει; Παρεμπιπτόντως, εξήγησα τους λόγους της απορίας μου για να είμαι σαφής. Μάλλον δεν σου πέτυχαν τα extensions και λες ασυναρτησίες
"ας τον κάνουμε διαιτητή στο δικό μας ραντεβού θανάτου…"
(14-01-2026, 07:21 PM)Glory Έγραψε: Εμπάθεια επειδή ρώτησα γιατί δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα με τα μέλη που έχουν προσφέρει; Παρεμπιπτόντως, εξήγησα τους λόγους της απορίας μου για να είμαι σαφής. Μάλλον δεν σου πέτυχαν τα extensions και λες ασυναρτησίες
"ας τον κάνουμε διαιτητή στο δικό μας ραντεβού θανάτου…"
Καλά ασχολιάστο...
εφω ειμαι δικαιος
θα παιξω τιμια τον διαιτητη
glory glory man united
glory glory @Glory
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.