Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
(03-03-2026, 05:43 AM)nothorny Έγραψε: Οι μεν ειναι επιθετικές ( Πουτιν), οι δε, θέλουν αγάπη και προδερμ( Ζελενσκι) για να μας τα φάνε με αλλο τρόπο!!
ότι καλυτερο είπες.... και το έχω φιλοσοφήσει από 100 διαφορετικες των glamour και ya όπου έκανα συγκρίσεις βάση εθνικότητας...
οι Ρωσίδες ήταν λυσσάρες και θέλαν αγριάδες οι Ουκρανέζες γούτσου γούτσου φιλιά με πάθος και προδερμ...
(03-03-2026, 10:56 PM)Pe27 Έγραψε: ότι καλυτερο είπες.... και το έχω φιλοσοφήσει από 100 διαφορετικες των glamour και ya όπου έκανα συγκρίσεις βάση εθνικότητας...
οι Ρωσίδες ήταν λυσσάρες και θέλαν αγριάδες οι Ουκρανέζες γούτσου γούτσου φιλιά με πάθος και προδερμ...
(03-03-2026, 10:56 PM)Pe27 Έγραψε: ότι καλυτερο είπες.... και το έχω φιλοσοφήσει από 100 διαφορετικες των glamour και ya όπου έκανα συγκρίσεις βάση εθνικότητας...
(03-03-2026, 10:56 PM)Pe27' Έγραψε: ότι καλυτερο είπες.... και το έχω φιλοσοφήσει από 100 διαφορετικες των glamour και ya όπου έκανα συγκρίσεις βάση εθνικότητας...
Παρότι είμαι του gfe, επιλέγω συνήθως Ρωσίδες, γιατί μου βγάζουν αυτό που δεν ήμουν σίγουρος αν το έχω ακόμα…
Με Ρωσίδα πάντως μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα να βγάλεις κάθε σου φαντασίωση . Και το γουστάρει και αυτή .. μιλάμε αν πέσει σε καλή δε είναι όλες το ίδιο