Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 31 δημοσιεύσεις!
giorgos2226 Έγραψε:οντως η πεολειξια ειναι διμοφιλης , καθως αυτο καυλωνει τις γυναικες...ενω εμεις γλειφουμε απο αγαρια για να καυλωσουν αυτες να μας ικανοποιησουν στο επακρον
rocco65 Έγραψε:Οι άνδρες γλείφουν περισσότερο για να εξασφαλίσουμε μια καλή πίπα.
nothorny Έγραψε:Αδερφέ εγω γλειφω για να καυλώνω και εγω πάντως.. δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από την γεύση!
@tomcruise επανέφερε τους στην τάξη λέμε! Έχω μείνει να συμφωνώ μόνο με τον άκαυλο θείο!
(09-06-2025, 11:30 PM)nothorny Έγραψε: Μα είναι δυνατόν? Να μην θες να γλειψεις ενα υπέροχο μουνακι? Που ακούστηκε αυτό? Ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου!
Έλα ντε! Τώρα το λέει ο… giorgos (και ο Roccos, όχι ο Στέλιος)
(09-06-2025, 11:40 PM)Sniper Έγραψε: Έλα ντε! Τώρα το λέει ο… giorgos (και ο Roccos, όχι ο Στέλιος)
δεν ειπα οτι δεν γλυφω....γλυφω αλλα το κανω κυριως για να καυλωσει κ να περασει καλα και η κοπελα, δεν ειναι κατι π θα με καυλωσει δλδ..αμα μ το βγαλει η αλλη θα το κανω και θα γουσταρω , αν οχι θα το κανω μονο για να γινει η δουλεια